Κατρούγκαλος: Οι αγρότες διαμαρτύρονται στους δρόμους για την πολιτική ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, όχι για εμάς!

Κόντρα στη Βουλή: Η ΝΔ ζητά την παραίτηση Νεφελούδη για τη δήλωση για τα τανκ

Κατρούγκαλος: Οι αγρότες διαμαρτύρονται στους δρόμους για την πολιτική ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, όχι για εμάς!

Σκληρή κόντρα στη Βουλή είχαν ο Γιάννης Βρούτσης και ο Γιώργος Κατρούγκαλος, με τον βουλευτή της ΝΔ να ζητά την παραίτηση του γ.γ. τιου υπουργείου Εργασίας Ανδρέα Νεφελούδη για τις δηλώσεις του για τους αγρότες και τα τανκ.

«Με γραπτή τ��υ δήλωση προσομοιάζει με επαναστατικό στρατό λέγοντας πως τα τρακτέρ είναι τανκ. Ζητάμε την παραίτηση του γιατί ρίχνει λάδι στη φωτιά σε μια στιγμή που η κοινωνία βράζει. Αν δεν τον αποπέμψετε, σημαίνει ότι ταυτίζεστε με αυτές τις αντιλήψεις» είπε ο κ. Βούτσης.

Παράλληλα, σχολίασε και το κραχ στο χρηματιστήριο λέγοντας ότι κατέρρευσε και αυτό «προεξοφλεί –όπως ξέρετε- την πορεία της οικονομίας στο μέλλον».

Ο υπουργός Εργασίας, από την πλευρά του, κατηγόρησε την προηγούμενη κυβέρνηση ότι κληροδότησε στην επόμενη χάος στο συνταξιοδοτικό και συντρίμμια στον ΟΓΑ και πρόσθεσε: «Και παρ’ όλα αυτά εμφανίζεται η παράταξή σας ως τιμητής. Σαράντα χρόνια σπασμένα ερχόμαστε να φτιάξουμε».

Συνεχίζοντας, ο κ. Κατρούγκαλος υποστήριξε μάλιστα ότι οι αγρότες είναι εξοργισμένοι και έχουν κατέβει στους δρόμους για την πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ όταν ήταν κυβέρνηση!

«Οι αγρότες είναι στους δρόμους για τα 5 χρόνια μαυρίλας των δικών σας πολιτικών. Οι δικές μας πολιτικές προσπαθούν να επανορθώσουν τη μεγάλη καταστροφή που κάνατε εσείς» τόνισε.

Ο κ. Βούτσης στη δευτερολογία του επανέλαβε το θέμα της παραίτησης του κ. Νεφελούδη, τονίζοντας ότι δεν τοποθετήθηκε επί τους θέματος ο υπουργός Εργασίας.

«Η μεγάλη πλειονότητα των αγροτών είναι στους δρόμους γιατί δεν αντέχουν 5 χρόνια μαυρίλας των μνημονιακών πολιτικών. Φαίνεται από τα τελευταία επεισόδια σε βάρος βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από αυτούς που αρνούνται το διάλογο και λένε πως με τα τανκ, εεε… τα τρακτέρ, (σ.σ.: έκανε σαρδάμ!) ότι ορισμένοι από τους αγρότες, λίγοι, δεν έχουν πράγματι στο μυαλό τους το διάλογο αλλά την όξυνση της κατάστασης» αποκρίθηκε ο κ. Κατρούγκαλος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top