«ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» η κόντρα με το Ποτάμι μετά την αναφορά Σπίρτζη στην κόρη του Στ. Θεοδωράκη

Πού δουλεύει ρώτησε ο υπουργός, ΔΕΝ είναι υπάλληλος στο Δημόσιο απάντησε το Ποτάμι

«ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» η κόντρα με το Ποτάμι μετά την αναφορά Σπίρτζη στην κόρη του Στ. Θεοδωράκη
«Στο κόκκινο» βρίσκεται η κόντρα του υπουργού Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη με το Ποτάμι, καθώς, θέλοντας να απαντήσει στις κατηγορίες του Ποταμιού για τους διορισμούς (όπως μελών της οικογένειας του δημοσιογράφου Κώστα Αρβανίτη και διευθυντή στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο κόκκινο») και τις αντι��αταστάσεις διοικήσεων οργανισμνών με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ενέπλεξε την κόρη του επικεφαλής του Ποταμιού και ζήτησε να πληροφορηθεί πού δουλεύει, χαρακτηρίζοντας «ανέκδοτο» την εις βάρος του κριτική.

«Είναι για γέλια η κριτική από τη Ν.Δ. και το Ποτάμι για τους μετακλητούς» δήλωσε ο κ. Σπίρτζης στον Alpha 9,89 και πρόσθεσε:

«Να δούμε τι μετακλητούς έχουν στα γραφεία τους, υπάρχουν πολλοί στενοί συγγενείς στελεχών. Να δούμε επίσης πού είναι η κόρη του κ. Θεοδωράκη και μετά να συζητήσουν, να τελειώνει η πλάκα. Δεν κάνει κακό το Ποτάμι, δεν τους κατηγορώ, αλλά δεν μπορούν να κατηγορούν».

Όσον αφορά τις αλλαγές διοικήσεων στις συγκοινωνίες ισχυρίσθηκε: «Μου λένε γιατί άλλαξα τρεις διοικήσεις στις συγκοινωνίες. Την επόμενη μέρα οι δύο ανέλαβαν διευθύνσεις στη ΝΔ και τον τρίτο τον ρώτησαν τρεις φορές αν είναι συγγενής του κ. Μητσοτάκη και ακόμη απάντηση δεν έχω».

Ποτάμι : Ακόμη ένα λάθος του Σπίρτζη και των Κλουζό της κυβέρνησης

Το Ποτάμι διέψευσε τους ισχυρισμούς Σπίρτζη σε ανακοίνωσή του, στην οποία κάνει λόγο ειρωνικά για «Κλουζό» της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα το Ποτάμι αναφέρει στην ανακοίνωσή του:
«Προς τους Κλουζό της κυβέρνησης

Άλλο ένα λάθος διέπραξε το πρωί ο κ.Σπίρτζης (πολύ μικρότερο βέβαια απ�� τα λάθη στα οποία μας έχει συνηθίσει). Η κόρη του κ. Θεοδωράκη ΔΕΝ είναι μετακλητή υπάλληλος όπως ο ίδιος άφησε να εννοηθεί σε δηλώσεις του.

Και για να είμαστε πιο σαφείς και κατηγορηματικοί κανείς συγγενής κανενός στελέχους του Ποταμιού δεν έχει προσληφθεί σε θέση μετακλητού υπαλλήλου
είτε σε βουλευτή είτε στο Ποτάμι. Ή για να τα πούμε και πιο απλά εμείς ΔΕΝ έχουμε προσθέσει συγγενείς μας στην λίστα των δημοσίων υπαλλήλων».

​​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top