ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που πήγε να καεί από μολότοφ: «Από τύχη δεν κάηκα ζωντανός»

«Ήμουν πεσμένος στο έδαφος και δέχθηκα βροχή από βόμβες μολότοφ»

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που πήγε να καεί από μολότοφ: «Από τύχη δεν κάηκα ζωντανός»

​Το χάρο με τα μάτια του είδε την Παρασκευή το βράδυ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γ. Αρβανιτίδης, ο οποίος δέχθηκε επίθεση κουκουλοφόρων με βόμβες μολότοφ έξω από τα γραφεία του κόμματος, στη Χαριλάου Τρικούπη.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο κ. Αρβανιτίδης, περιέγραψε καρέ καρέ όλα όσα έζησε και τόνισε ότι από τύχη δεν κάηκε ζωντανός.

«Έβγαινα από το αυτοκίνητό μου έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, όταν ξαφνικά κάποιος μου είπε να πέσω κάτω. Ευτυχώς τον άκουσα και ακολούθησε μια βροχή από μολότοφ. Μία από αυτές έπεσε πάνω στην πλάτη μου και δεν έσκασε, διαφορετικά θα είχα καεί», είπε ο κ. Αρβανιτίδης.

Από την επίθεση τραυματίστηκε στην πλάτη και στα χέρια από γυαλιά, ενώ όπως είπε, κινδύνευσαν και απ��οί πολίτες που περνούσαν την ώρα εκείνη από το σημείο.

Ο κ. Αρβανιτίδης, επέρριψε ευθύνες στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την επίθεση αυτή και έκανε λόγο για αδυναμία του να προστατεύσει ακόμα και την πολιτική λειτουργία.

Δηλώσεις άλλωστε για το περιστατικό έκανε και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φ. Γεννηματά, η οποία σε έντονο ύφος ζήτησε την παραίτηση του κ. Τόσκα τον οποίο χαρακτήρισε «παντελώς ανίκανο» και «επικίνδυνο».

«Αν έχει το ελάχιστο φιλότιμο οφείλει να παραιτηθεί. Εάν δεν τον πράξει και ο πρωθυπουργός τον διατηρήσει στην θέση του, τότε αναλαμβάνει την ευθύνη για ό,τι επακολουθήσει», δήλωσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top