ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΥΓΑΣ στη ΒΟΥΛΗ! Λοβέρδος σε Παππά: «Είσαι άσχετος, να κάτσεις κάτω, δε σε φοβάμαι»

Ο κακός χαμός στην Ολομέλεια

ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΥΓΑΣ στη ΒΟΥΛΗ! Λοβέρδος σε Παππά: «Είσαι άσχετος, να κάτσεις κάτω, δε σε φοβάμαι»

​Ένταση επικράτησε πριν από λίγο στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, όπου συζητείται η τροπολογία για τις τηλεοπτικές άδειες, με τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Α. Λοβέρδο και τον υπουργό Επικρατείας, Ν. Παππά να μπλέκουν σε τρικούβερτο καυγά.

«Κύριε υπουργέ, δεν είστε υπουργός της Βόρειας Κορέας και δε θα επιτρέψουμε να γίνει το Κοινοβούλιο, Κοινοβούλιο που κάθε υπου��γός θα το μετατρέπει σε χουντικό κοινοβούλιο. Θα είμαστε εδώ για να το υπερασπιστούμε», είπε ο κ. Λοβέρδος με ένταση, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση του Ν. Παππά, ο οποίος σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να φωνάζει και να του απαντά, χωρίς όμως να είναι ανοιχτό το μικρόφωνό του.

«Να ανέχεσαι το διάλογο. Να ανέχεσαι το διάλογο. Εσύ να ντρέπεσαι! Άσχετε! Είσαι άσχετος και μπλέκεις το κοινοβούλιο! Να κάτσεις κάτω! Άσχετε! Είσαι άσχετος! Είσαι άσχετος προσωπικά! Να μιλάς καλά σε εμένα. Εδώ δεν θα τραμπουκίζεις». Του φώναξε σε έξαλλη κατάσταση ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράστασης, ενώ τα σκάγια πήραν και τον προεδρεύοντα Δ. Κρεμαστινό, στον οποίο ο Α. Λοβέρδος είπε:

«Απορώ κύριε πρόεδρε πως προεδρεύετε, ενώ υπάρχει απόπειρα να μας μετατρέψουν σε κοινοβούλιο χώρας που δεν έχει σχέση με τα δικαιώματα. Σας καλώ να κατέβετε κάτω».

Καταλήγοντας μάλιστα τόνισε:

«Τους προπηλακισμούς που έδωσε ο μαέστρος την ευκαιρία για να υποστώ δεν τους φοβάμαι. Πέντε χρόνια σας έχουμε υποστεί! Δεν μας φοβίζετε! Είστε εχθροί της Δημοκρατίας και θα το πληρώσετε από το λαό αυτό».

Παίρνοντας λίγο αργότερα το λόγο ο Ν. Παππάς, του ζήτησε να ανακαλέσει τα περί "χουντικού κοινοβουλίου".

«Υπάρχουν φράσεις, οι οποίες ακολουθούν τους πολιτικούς. Για λόγους δικού σας αυτοσεβασμού, δράττομαι της ευκαιρίας να σας καλέσω να ανακαλέσετε τα περί χουντικού κοινοβουλίου. Διότι είμαι βέβαιος ότι εσείς ο ίδιος, αν ο ομιλών είχε παρατείνει τις άδειες των υπαρχόντων τηλεοπτικών σταθμών με μόνο δική του υπογραφή, νύχτα, ή είχε φέρει μια τροπολογία 31/12/2015 για να συνεχιστεί το καθεστώς της ανομίας, πάλι νύχτα, πάλι μόνο με υπουργική υπογραφή δεν θα είχατε κανένα πρόβλημα. Κι αυτό προσωπικά με θλίβει. Ελπίζω και πιστεύω ότι δε χαρακτηρίζει και την παράταξη που έχετε την υποχρέωση εδώ μέσα να εκπροσωπείτε», του απάντησε ο κ. Παππάς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top