Στο Ισραήλ σήμερα ο Α. Τσίπρας με σχεδόν όλο το υπουργικό

Την Πέμπτη μεταβαίνει στην Κύπρο για την τριμερή Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ

Στο Ισραήλ σήμερα ο Α. Τσίπρας με σχεδόν όλο το υπουργικό

​Στο Ισραήλ μεταβαίνει σήμερα ο πρωθυπουργός, Α. Τσίπρας, συνοδευόμενος από εννέα υπουργούς για την πραγματοποίηση της διευρυμένης διμερούς συνάντησης με τον Μ. Νετανιάχου, όπου θα συζητηθούν θέματα για την προώθηση της συνεργασίας των δύο χωρών.

Η συνάντηση θα γίνει στις 16:30 στα Ιεροσόλυμα και αμέσως μετά θα ακολουθήσει τελετή υπογραφών σε σειρά συμφωνιών.

Αλέξης Τσίπρας και Μπέντζαμιν Νετανιάχου θα προβούν σε κοινές δηλώσεις και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί δείπνο εργασίας.

Ο πρωθυπουργός, μετά τη λήξη του δείπνου θα μεταβεί στη Λευκωσία, όπου αύριο Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη διευρυμένη συνάντηση Ελλάδας – Κύπρου και μετά η τριμερής συνάντηση Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ.

Τον πρωθυπουργό θα συνοδεύουν στο Ισραήλ ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, ο υπουργός Υποδομών - Μεταφορών - Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, ο υπουργός Ναυτιλίας Θεόδωρος Δρίτσας, ο αναπληρωτής υπουργός Έρευνας Κώστας Φωτάκης, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, η υπουργός παρά τω πρωθυπουργό - κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας.

Παράλληλα, με την επίσκεψη στο Ισραήλ, ο αναπληρωτής υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Παλαιστίνη, όπου θα συναντηθεί με Παλαιστίνιους αξωματούχους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top