Και ο Λαφαζάνης στη «μάχη» του ασφαλιστικού: Βάστα με να σε βαστώ, Τσίπρας και Μητσοτάκης!

«Βλέπουμε έναν πολιτικάντικο διαγωνισμό μεταξύ παλαιών και νέων μνημονιακών δυνάμεων»

Μπορεί να μην βρίσκεται πλέον στη Βουλή ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα… συμμετέχει και αυτός στη «μάχη» του ασφαλιστικού.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και τη Λαϊκή Ενότητα, που εξέδωσαν αιχμηρή ανακοίνωση την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η συζήτηση στη Βουλή για το ασφαλιστικό.

«Η συζήτηση στη βουλή εξελίσσεται σε έναν πολιτικάντικο διαγωνισμό μεταξύ παλαιών και νέων μνημονιακών δυνάμεων για τον τρόπο που θα σφαγιαστούν οι συντάξεις και τα ασφαλιστικά δικαιώματα. Οι κ. Τσίπρας και Μητσοτάκης και τα κόμματά τους έχουν ψηφίσει από κοινού το 3ο μνημόνιο και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτό.Ενώ λοιπόν συμφωνούν καμώνονται πως διαφωνούν για το θεαθήναι,επιβεβαιώνοντας αυτό που λέει ο λαός μας:βάστα με να σε βαστώ να ανεβούμε στο βουνό» τονίζει η ΛΑΕ.

«Οι πολίτες που βρίσκονται αγωνιζόμενοι στους δρόμους πρέπει να καταλάβουν ότι εντός των μνημονίων δεν μπο��εί να προκύψουν θετικές λύσεις στο ασφαλιστικό, παρά μόνο νέα δεινά και να εντείνουν τον μαζικό αγώνα τους» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top