Έτοιμος να συναντηθεί με τους αγρότες διαμηνύει ότι είναι ο Α. Τσίπρας

Ύστερα από τη συνάντηση με Αποστόλου-Μπόλαρη

Την πρόθεσή του να συναντηθεί ο ίδιος «με εκπροσώπους, που θα εκφράζουν αντιπροσωπευτικά τα αιτήματα των αγροτών» διαμήνυσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ύστερα από την συνάντησή του σήμερα με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Ευάγγελο Αποστόλου και τον αναπληρωτή υπουργό, Μάρκο Μπόλαρη, σε μια προσπάθεια να εκτονωθεί η ένταση με τους αγρότες και ενώ έχουν στηθεί μπλοκα σε όλη την χώρα.
Σε ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου αναφέρεται με αφορμή τη συνάντηση ότι «η κυβέρνηση έχοντας την ίδια αγωνία με τον αγροτικό κόσμο για την παραγωγική ανασυγκρότηση και την προστασία του εισοδήματός τους, επαναλαμβάνει ότι ήταν και παραμένει ανοικτή στον διάλογο».
Είναι προφανές ότι ο πρωθυπουργός μετά τα ναυάγιο όλων των υπολοίπων προσπαθειών και την εκρηκτική κατάσταση που επικρατεί στα μπλόκα των αγροτών είναι αποφασισμένος «να παίξει και το χαρτί» της προσωπικής εμπλοκής στις συζητήσεις με τους αγρότες, ένα εκ των αιτημάτων των οποίων είναι άλλωστε η συνάντηση μαζί του.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top