Αποστόλου: «Δεν αισθάνθηκα ούτε εγκλωβισμένος, ούτε πολιορκημένος»

Υποστήριξε ότι δεν είναι καταστροφικές οι επιπτώσεις των μέτρων που προωθεί η κυβέρνηση

«Δεν αισθάνθηκα ούτε εγκλωβισμένος, ούτε πολιορκημένος», δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, σχετικά με τα εις βάρος του επεισόδια στην Κομοτηνή.

Ο ίδιος ανέφερε ότι παρέμεινε μέχρι αργά στον χώρο της περιφέρειας Θράκης, στην Κομοτηνή, απηύθυνε πρόσκληση διαλόγου και συναντήθηκε με τους κοινωνικούς φορείς και με εκπροσώπους των αγροτών, περιμένοντας ανταπόκριση και από το πιο δυναμικό κομμάτι των κινητοποιημένων αγροτών. Όπως πρόσθεσε όμως, τέτοια ανταπόκρισημ δεν υπήρξε.

«Είμαι από τους πολιτικούς που έχουν “περπατήσει” σε πολλά μπλόκα και έχουν βρεθεί σε πολλά μέτωπα. Ξέρω λοιπόν καλά ότι σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν οι πολίτες βρίσκονται στο δρόμο, θα βρεθούν και κάποιοι θερμόαιμοι που θα ανεβάσουν τους τόνους, θα υπάρξουν πιθανόν και υπερβολές, όπως αυτές που σημειώθηκαν χθες στην Κομοτηνή», ανέφερε.
Ο κ. Αποστόλου υποστήριξε ότι δεν είναι καταστροφικές οι επιπτώσεις των προωθούμενων μέτρων, ειδικά για τη μεγάλη πλειονότητα των αγροτώ�� με τα μικρά και μεσαία εισοδήματα. Όπως ανέφερε «είναι επώδυνες αλλά διαχειρίσιμες, αρκεί να προχωρήσουμε τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που είναι απαραίτητες για την ανασυγκρότηση και ανάπτυξη του αγροτικού τομέα».

​​
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top