Μητσοτάκης σε Παυλόπουλο: Η ΝΔ θα είναι υπεύθυνη αντιπολίτευση

«Είμαι βέβαιος ότι η ΝΔ υπό την ηγεσία σου θα συμβάλει καθοριστικά ώστε να εδραιωθεί η θέση της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Ευρωζώνη»

Μητσοτάκης σε Παυλόπουλο: Η ΝΔ θα είναι υπεύθυνη αντιπολίτευση

Με την ευχή για «καλή δύναμη» στα νέα του καθήκοντα υποδέχθηκε ο Προκόπης Παυλόπουλος τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Προεδρικό Μέγαρο.

2449298.jpg
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη τον κ. Μητσοτάκη για την εκλογή του και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι η ΝΔ υπό την ηγεσία του θα συμβάλει καθοριστικά ώστε να εδραιωθεί η θέση της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Ευρωζώνη, ιδίως στη σημερινή κρίσιμη συγκυρία, όπου δοκιμάζεται για λόγους οικονομικούς αλλά και ανθρωπιστικούς η συνοχή και το μέλλον του ευρωπαϊκού οικοδομήματος.

2449310.jpg
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η ΝΔ είναι η παράταξη η οποία άνοιξε τον δρόμο της χώρας μας στην Ευρώπη.

«Θα είμαστε μία υπεύθυνη και αξιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία θα καταθέτει πάντα ρεαλιστικές προτάσεις για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων του τόπου» απάντησε ο κ. Μητσοτάκης.

Στο... παραπολιτικό του θέματος, η σημερινή συνομιλία ήταν σε πιο επίσημο (για κάποιους ακόμη και κάπως ψυχρό) τόνο σε σχέση με τη χθεσινή τη συνάντηση Τσίπρα-Μητσοτάκη και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρόεδρος της ΝΔ τα «είπαν» στον πληθυντικό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης απουσίαζε από την ψηφοφορία στη Βουλή για την εκλογή του κ. Παυλόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας, εξηγώντας μάλιστα ότι δεν έχει πειστεί πως είναι ο πιο κατάλληλος για τη θέση...

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top