Ο Χατζηνικολάου τρολάρει τον ράπερ του ΣΥΡΙΖΑ για τα ρουσφέτια– ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν αγωνίστηκαν οι πρόγονοι του για να μας αποκαλεί ρουφιάνους»

Ο Χατζηνικολάου τρολάρει τον ράπερ του ΣΥΡΙΖΑ για τα ρουσφέτια– ΒΙΝΤΕΟ

​Οι διορισμοί «ημετέρων» από την πλευρά της κυβέρνησης βρέθηκαν στο επίκεντρο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Channel με την Μάρα Ζαχαρέα.

Ο εκδότης των εφημερίδων «Real News» και «Αγορά» Νίκος Χατζηνικολάου σχολίασε με χιούμορ τους ισχυρισμούς του γραμματέα της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Ιάσονα Σχινά-Παπαδόπουλου, για τους διορισμούς συγγενών του στο δημόσιο.

grammateas.jpg

Με δεδομένο λοιπόν ότι ο κ.Παπαδόπουλος πριν γίνει γραμματέας της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ ήταν... αντισυμβατικός ράπερ του συγκροτήματος Salto Mortal με το καλλιτεχνικό όνομα «Αφηγητής», και με τα τραγούδια του κατήγγειλε το πελατειακό σύστημα και τους διορισμούς ημετέρων, ο σχολιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Channel, είπε πως ... «ετοιμάζει νέο ραπ τραγούδι, νέα επιτυχία, που θα λέγεται “θα διοριστείς και θα πεις και ένα τραγούδι”».

O γνωστός δημοσιογράφος, σχολιάζοντας την δήλωση που έκανε ο κ.Ιάσονας Σχινάς-Παπαδόπουλος πως οι συγγενείς του διορίστηκαν για να προσφέρουν στο κόμμα και όχι για να εισπράττουν τα προνόμια των θέσεων που κατέλαβαν, έκανε λόγο για «περίεργη αντίληψη», τονίζοντας ότι είναι «πολύ πιο περίεργο που ο γραμματέας της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται τους αγώνες των προγόνων του για να δικαιολογήσει τα ρουσφέτια».

«Κανένας πρόγονος του δεν αγωνίστηκε για τα ρουσφέτια, κανείς δεν πήγε εξορία για να μπορεί να διορίζει τους συγγενείς του ο γραμματέας της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως κανείς από αυτούς δεν αγωνίστηκε για την Αριστερά, και για να μπορεί εκείνος σήμερα να αποκαλεί ...ρουφιάνους τους δημοσιογράφους, που αποκάλυψαν ότι αυτό που κάποτε ο ΣΥΡΙΖΑ προέβαλε ως ηθικό πλεονέκτημα αρχίζει να εξατμίζεται μέρα με την ημέρα» πρόσθεσε ο κ.Χατζηνικολάου, εκτιμώντας ότι στην Ελλάδα «το σύστημα των ρουσφετιών δεν έχει χρώμα, ούτε ιδεολογία, αφού το ζούμε από το 1974 μέχρι σήμερα».

«Αυτή η ιστορία δείχνει ότι πρέπει να αρχίσει μια άλλη συζήτηση για την νοοτροπία συνολικά της ελληνικής κοινωνίας και του πολιτικού μας συστήματος» κατέληξε ο κ.Χατζηνικολάου.

BINTEO STAR

Δείτε επίσης:

Εξοργίστηκαν οι Βρυξέλλες με τους διορισμούς της κυβέρνησης

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top