Αναβρασμός στο ΠΟΤΑΜΙ- Θέμα ηγεσίας βάζει εμμέσως ο Θεοχάρης –Πως απαντά ο Θεοδωράκης

Ψαριανός: Τι είναι, Ιφιγένεια;

Αναβρασμός στο ΠΟΤΑΜΙ- Θέμα ηγεσίας βάζει εμμέσως ο Θεοχάρης –Πως απαντά ο Θεοδωράκης

«Φωτιές» στο ΠΟΤΑΜΙ άναψε ο Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος έθεσε εμμέσως θέμα ηγεσίας στο κόμμα.

«Ο κ.Θεοδωράκης πρέπει εδώ και τώρα να πρωτοστατήσει στην προσπάθεια διεύρυνσης και ενοποίησης του χώρου που αποκαλούμε ριζοσπαστικό Κέντρο. Και ίσως χρειαστεί να προσφέρει με γενναιότητα ακόμη και το ίδιο του το είναι, χάριν της ιδέας αυτής» δήλωσε στην «Καθημερινή της Κυριακής» ο βουλευτής του Ποταμιού.

Στο ερώτημα «εάν υπονοεί την οικειοθελή αποχώρησή του κ.Θεοδωράκη ή ακόμη και την αυτοδιάλυση του Ποταμιού» ο κ.Θεοχάρης απάντησε πως: «Το ζήτημα διαδοχής του κ. Θεοδωράκη είναι θέμα που μόνο ο ίδιος μπορεί να δρομολογήσει, όταν και αν το θεωρήσει ώριμο. Αυτό που λέω είναι απλό: Το Ποτάμι, ως έχει σήμερα, δεν μπορεί να ελπίζει στην ανάκαμψή του αν δεν λάβει άμεσες πρωτοβουλίες ανασύνθεσης του χώρου που εκπροσωπεί...»

Λιγη ώρα αργότερα ο κ.Θεοχάρης προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και έγραψε στο twitter . «Όσοι βιάζονται να κρίνουν μια συνέντευξη, ας την διαβάσουν πρώτα. Ζητώ από τον Σταύρο να πάρει πρωτοβουλίες για το ριζοσπαστικό κέντρο» τόνισε.

Ψαριανός: Τι είναι, Ιφιγένεια;

Σχολιάζοντας στο Mega τις δηλώσεις του κ.Θεοχάρη, ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός, είπε πως προφανώς ο συνάδελφός του εννοεί ότι το κόμμα θα πήγαινε καλύτερα με εκείνον αρχηγό και εξέφρασε την απορία σχετικά με το τι θα πάει καλύτερα εάν θυσιαστεί ως άλλη Ιφιγένεια ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Αυτό το θέμα ηγεσίας που θέτει ο κ. Θεοχάρης θα συζητηθεί, θα αναπτυχθεί και θα αποφασίσουν τα μέλη και οι φίλοι του Ποταμιού στο συνέδριο που θα γίνει σε έναν μήνα», είπε ο κ. Ψαριανός.

Η αντίδραση Θεοδωράκη

Για τη συνέντευξη του κ Θεοχάρη ρωτήθηκε ο ίδιος ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος απάντησε: «Ο Χάρης όπως μπορώ να ξέρω καλύτερα από εσάς είναι στο Ποτάμι, και στη γραμμή που έχει χαράξει το Ποτάμι. Που λέει ότι: "Το Ποτάμι είναι μόνο η μαγιά του καινούργιου. Θα πρέπει να γίνει μια μεγάλη προσπάθεια να προστεθεί κόσμος –άνθρωποι που δημιουργούν, άνθρωποι καθημερινοί, αλλά και παλιοί πολιτικοί που έχουν τολμήσει- και να δημιουργηθεί ένα καινούργιο μεγάλο μεταρρυθμιστικό ρεύμα". Αυτό λέει το Ποτάμι, αυτό φαντάζομαι λέει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, ο κ. Θεοχάρης».

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top