Γεροβασίλη-Δεσμεύεται ότι δεν θα γίνουν οριζόντιες περικοπές συντάξεων και «τα χώνει» στη ΝΔ

«Να αφήσουν τις κουτοπόνηρες υποκριτικές κραυγές και να κάνουν προτάσεις»

Την διαβεβαίωση ότι δεν θα υπάρξουν οριζόντιες περικοπές συντάξεων έδωσε για ακόμη μια φορά η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, εξαπολύοντας νέα επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση για «κουτοπόνηρες υποκριτικές κραυγές» με αφορμή το ασφαλιστικό.

Η κα Γεροβασίλη τόνισε ότι η κυβέρνηση επιδίωξε και εξασφάλισε την συγκατάθεση των εργοδοτικών οργανώσεων σε μια λογική αύξηση των εργοδοτικών εισφορών. «Παράλληλα, βρισκόμαστε σε συνεχή διάλογο με τους κοινωνικούς φορείς, προκειμένου να εξασφαλιστεί η δικαιότερη δυνατή κατανομή των εισφορών των ελεύθερων επαγγελματιών» πρόσθεσε.

«Ελπίζουμε ότι η Αξιωματική Αντιπολίτευση, θα είναι κάποια στιγμή σε θέση να συνεισφέρει στον διάλογο αυτόν με κάποια στοιχειωδώς ολοκληρωμένη πρόταση, κάτι που μέχρι σήμερα αποφεύγει συστηματικά. Η κατάθεση προτάσεων, αντί για κουτοπόνηρες υποκριτικές κραυγές, θα είναι ευπρόσδεκτη» κατέληξε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top