Πάνω από όλα η οικογένεια για τον Κ. Μητσοτάκη – Οι φωτογραφίες με τη σύζυγό του Μαρέβα

Ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές του νέου προέδρου της ΝΔ

Πάνω από όλα η οικογένεια για τον Κ. Μητσοτάκη – Οι φωτογραφίες με τη σύζυγό του Μαρέβα

​Για το νέο πρόεδρο της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη, η οικογένεια είναι πάνω από όλα και αυτό το απέδειξε και στην δήλωσή του μετά τη νίκη του, που ευχαρίστησε τη σύζυγό του Μαρέβα και τα παιδιά τους.

«Το μεγαλύτερο ευχαριστώ πηγαίνει στην οικογένειά μου. Στη Μαρέβα, τη Σοφία, τον Κωνσταντίνο και τη Δάφνη. Χωρίς την αγάπη και τη στήριξή τους δεν θα βρισκόμουν εδώ σήμερα», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

kyriakos3.jpg

Σήμερα μάλιστα το περιοδικό Hello αναδημοσιεύει φωτογραφίες του Κ. Μητσοτάκη με τη σύζυγό του στο σπίτι τους, που είχε δημοσιεύσει το 2004 το περιοδικό Life & Style.

«Για μένα πάνω απ’ όλα είναι τα παιδιά μου, η σύζυγός μου και η οικογενειακή μας ηρεμία. Η πολιτική είναι πολύ σημαντική, αλλά έρχεται λίγο μετά την οικογένεια», είχε αναφέρει σε παλιότερη συνέντευξή του.

Ο νέος πρόεδρος της ΝΔ φροντίζει να περνά πάντα δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά του, ειδικά με τη Σοφία, η οποία σπουδάζει στο Λονδίνο και δεν τη βλέπει συχνά, ενώ σημαντικό κομμάτι στη ζωή του είναι και η σύζυγός του, η οποία φροντίζει να στέκεται στο πλάι του διακριτικά.

kyriakos2.jpg

«Στη δική μου περίπτωση, ο πιο δυνατός μου έρωτας κατέληξε σε γάμο», είχε δηλώσει στο Life & Style, ο κ. Μητσοτάκης για τη Μαρέβα, ενώ είχε αποκαλύψει και πώς γνωρίστηκαν.

«Βρεθήκαμε για πρώτη φορά σε μια παρέα πρωτοετών Ελλήνων, κι ένας κοινός φίλος μας τη σύστησε ως την Ελληνίδα που θα έρθει του χρόνου στο πανεπιστήμιο και θέλει να της πούμε κάποια πράγματα. Ότ��ν τελείωσε η συνάντηση φύγαμε έχοντας την εντύπωση και οι δύο ότι ο άλλος είχε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Τελικά γίναμε καλοί φίλοι και ακολούθησαν τα υπόλοιπα. Η απόφασή μου να παντρευτούμε ήταν η πιο σωστή της ζωής μου», είχε πει.

kyriakos.jpg

Μάλιστα παρά το γεγονός ότι ήταν σε διάσταση επτά χρόνια, χωρίς να έχουν πάρει διαζύγιο εκείνος φρόντιζε πάντα να λέει τα καλύτερα για τη μητέρα των παιδιών του.

«Είχαμε πάντα μια καλή σχέση και νομίζω ότι και οι δύο θέλαμε να κοιτάξουμε μπροστά και να ξαναβρεθούμε. Υπήρχε συναίσθημα, βαθιά αγάπη και εκτίμηση. Μερικές φορές ο χρόνος μπορεί να κάνει θαύματα. Παρότι αυτά τα επτά χρόνια ήταν δύσκολα και για τα παιδιά, τώρα είμαστε πιο καλά από πριν γιατί καταλάβαμε καλύτερα ο ένας τον άλλο, μπήκαμε ο ένας στη θέση του άλλου και η οικογένειά μας ξαναβρήκε μια πολύ όμορφη ισορροπία. Υπάρχουν σχέσεις στη ζωή για τις οποίες αξίζει να δώσεις δεύτερη και τρίτη ευκαιρία, αυτή είναι η προσωπική μου άποψη», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top