Χωρίζουν Γιώργος και Άντα; Ποιος είπε ότι είναι κούκλα η νέα σύντροφος του ΓΑΠ;

Πιπεράτες αποκαλύψεις από τον Γ. Λιάγκα

Χωρίζουν Γιώργος και Άντα; Ποιος είπε ότι είναι κούκλα η νέα σύντροφος του ΓΑΠ;

​Μπορεί πριν από μερικούς μήνες ο ίδιος ο Γ. Παπανδρέου να διέψευδε οργισμένος δημοσιεύματα που τον ήθελαν να παίρνει διαζύγιο από την επί 26 χρόνια σύζυγό του Άντα, όμως οι φήμες άρχισαν και πάλι να οργιάζουν, υποστηρίζοντας πως ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και η σύζυγός του έχουν αποφασίσει να πάρουν πλέον χωριστούς δρόμους.

220415101000_0401.jpg

Οι κακές γλώσσες λένε πως η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού έγινε το Πάσχα του 2015 και από τότε οι δυο τους έχουν κάνει χωριστές εμφανίσεις.

giwrgos-anta-papandreou.jpg

Μάλιστα το ζευγάρι σύμφωνα με τις ίδιες φήμες, φέρεται να πέρασε χώρια και τις μέρες των γιορτών, ενώ κάνουν λόγο ότι ο Γ. Παπανδρέου έχει ήδη γυρίσει σελίδα στη ζωή του και πλέον έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο άλλης γυναίκας.

x_3.jpg

Κι ενώ τα αστικά κουτσομπολιά λένε πως ο Γ. Παπανδρέου διατηρεί δεσμό με την προσωπική του γυμνάστρια, Άρτεμις Παπακωνσταντοπούλου, σήμερα, η Σάσα Σταμάτη μέσα από το Πρωινό τα διέψευσε, λέγοντας πως σύμφωνα με το δικό της ρεπορτάζ ο Γ. Παπανδρέου δεν έχει δεσμό με τη γυμνάστρια, αλλά με άλλη γυναίκα.

αρχείο λήψης.jpg

Στο σημείο αυτό μάλιστα παρενέβη και ο Γ. Λιάγκας, κάνοντας πιπεράτες αποκαλύψεις για το νέο πρόσωπο στη ζωή του πρώην πρωθυπουργού λέγοντας χαρακτηριστικά:

ImageGen.jpg
«Τα έχει με μία πάρα πολύ ωραία. Μου έχουν πει ότι αν δεις αυτήν που βγαίνει τώρα ο Γιώργος θα πάθεις σοκ! Θα σου πέσει το σαγόνι»!

Μάλιστα πρόσθεσε ότι άνθρωποι από το περιβάλλον του κ. Παπανδρέου, του είπαν πως ο λόγος που δεν κατέβηκε στις εκλογές ήταν ότι είναι πολύ ερωτευμένος και δεν τον ενδιαφέρει τώρα η πολιτική.

icemax_620_4f051d3c4233ec5d0a2eb6af6bd7e764.jpg

Πάντως, όπως είπε η Σ. Σταμάτη, θέμα διαζυγίου ανάμεσα στον Γ. Παπανδρέου και την Άντα δεν τίθεται, αφού σύμφωνα με το περιβάλλον τους και οι δύο θεωρούν ότι δεν είναι απαραίτητο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top