ΘΡΙΛΕΡ για γερά νεύρα στη ΝΔ-Ξυστά πάνε Μεϊμαράκης και Μητσοτάκης-Η Αττική θα κρίνει τον νικητή

Για καθαρή νίκη του Κυριάκου μιλούν οι συνεργάτες του

ΘΡΙΛΕΡ για γερά νεύρα στη ΝΔ-Ξυστά πάνε Μεϊμαράκης και Μητσοτάκης-Η Αττική θα κρίνει τον νικητή

Ένα εκλογικό «ΘΡΙΛΕΡ» με πρωταγωνίστρια τη Νέα Δημοκρατία θα παρακολουθήσουμε το βράδυ της Κυριακής, καθώς τόσο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης όσο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλούν μέσω διαρροών για... νίκη!

Την ώρα που η καταμέτρηση των ψήφων βρίσκεται σε εξέλιξη, κύκλοι των δύο υποψήφιων προέδρων της ΝΔ εκφράζουν την αισιοδοξία τους για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel ο προϊστάμενος του πολιτικού ρεπορτάζ του σταθμού, Πέτρος Μποτσαράκος, στο αστάθμιστο ποσοστό 35% στην βάση εκλογικής καταμέτρησης της ΝΔ φαίνεται πως υπάρχει προβάδισμα του κ.Μεϊμαράκη. Ωστόσο , όπως σημείωσε ο κ.Μποτσαράκος, το προβάδισμα του κ.Μεϊμαράκη ήταν λίγο μεγαλύτερο νωρίτερα όταν δεν είχαν ενσωματωθεί αρκετά εκλογικά κέντρα της Αττικής.

Η Αττική όπως φαίνεται, θα κρίνει τον νικητή αυτής της δύσκολης ως προς το αποτέλεσμα εκλογικής βραδιάς.
«Αυτή την ώρα (20:37) υπάρχει ένα διακριτό προβάδισμα του κ.Μεϊμαράκη, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία και στο επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Εκεί έγινε μια προσομοίωση σε συγκεκριμένα εκλογικά κέντρα και υπάρχει μια εκτίμηση ότι ο κ.Μητσοτάκης θα κερδίσει με διακριτή διαφορά» είπε ο κ.Μποτσαράκος.

Στα γραφεία του κ.Μητσοτάκη, μιλούν για καθαρή νίκη έναντι του κ.Μεϊμαράκη. Αυτό επιβεβαίωσε και ο δημοσιογράφος του Star Channel Νίκος Αρμένης, ο οποίος επανέλαβε ότι και από την πλευρά Μεϊμαράκη υπάρχει αισιοδοξία,με τους συνεργάτες του τελευταίου να λένε ότι στο 23% της ενσωμάτωσης ο κ.Μεϊμαράκης προηγείται με 53% έναντι 46% του κ.Μητσοτάκη.

Όπως μεταδώσαμε και νωρίτερα στο star.gr, το σίγουρο είναι ότι υπάρχει αισιοδοξία και στις δύο πλευρές.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Δείτε επίσης:

Ώρα... προέδρου στη ΝΔ! Κατά τις 23.00 το αποτέλεσμα - Μειωμένη κατά 20% η συμμετοχή

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top