Μεϊμαράκης: Ο επόμενος πρόεδρος της Ν.Δ. πρέπει να μπορεί να ανανεώσει την παράταξη

Εμφανίζεται σίγουρος για τη νίκη του

«Δεν θα υπάρξουν νικητέ�� και ηττημένοι. Νικητής θα είναι η Ν.Δ. Και όλοι μαζί θα πειθαρχήσουμε στη βούληση των ψηφοφόρων», λέει για την επόμενη μέρα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» τονίζει ακόμη ότι «όλοι μαζί, ενωμένοι, θα ξεκινήσουμε την προσπάθεια για την οργανωτική και ιδεολογική ανασυγκρότηση της παράταξής μας» και «θα δώσουμε τη μάχη στη Βουλή, αλλά και στην κοινωνία, κοντά στους πολίτες, για να ανατρέψουμε την πολιτική ��ης κυβέρνησης που δημιουργεί νέα αδιέξοδα».

Ο κ. Μεϊμαράκης εκφράζει την αισιοδοξία του ότι «και στον δεύτερο γύρο οι φίλοι της ΝΔ θα επιβεβαιώσουν κατά πλειοψηφία την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου», ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει ότι ο επόμενος πρόεδρος της Ν.Δ. «θα πρέπει να μπορεί να συνθέτει απόψεις και προτάσεις, να προχωρήσει στην εκ βάθρων ανανέωση της παράταξης, σε ιδέες και πρόσωπα, με αξιοκρατία και δημοκρατικές διαδικασίες και να διαθέτει τις οργανωτικές γνώσεις για να γίνουν γρήγορα οι αναγκαίες αλλαγές στην ανασυγκρότηση του κόμματος».

Σημειώνει ακόμα ότι εφόσον την Κυριακή το βράδυ είναι ο νικητής, θα προχωρήσει άμεσα σε αλλαγές σε δύο άξονες. Σε θεσμικό επίπεδο, σημειώνει, «θα προχωρήσο��με στην αναδιοργάνωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ώστε να ασκήσουμε με δυναμικό και αξιόπιστο τρόπο τον θεσμικό μας ρόλο ως αξιωματική αντιπολίτευση».

Σε κομματικό επίπεδο, συμπληρώνει, «θα ξεκινήσουν αμέσως οι διαδικασίες για την οργανωτική ανασυγκρότηση και τη διεξαγωγή του συνεδρίου μας», μέσα από το οποίο η βάση της Ν.Δ. θα ��ποφασίσει «πώς θα προχωρήσουμε την ανανέωση σε πρόσωπα και ιδέες, ώστε να αποκαταστήσουμε τη σχέση μας με την κοινωνία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top