Ποτάμι κατά Κατρούγκαλου για ασφαλιστικό: Θρασύς και πολιτικάντης!

«Ευτυχώς που δεν ζήτησε να βγουν οι συνταξιούχοι στο δρόμο να πανηγυρίσουν»

Ποτάμι κατά Κατρούγκαλου για ασφαλιστικό: Θρασύς και πολιτικάντης!

Επίθεση στον Γιώργο Κατρούγκαλο για το ασφαλιστικό εξαπέλυσε το Ποτάμι, το οποίο τον χαρακτηρίζει θρασύ και πολιτικάντη.

Σε ανακοίνωσή του, το κόμμα του κ. Θεοδωράκη τονίζει ότι ο υπουργός Εργασίας επιμένει στην «πολιτικάντικη» παλαιοκομματική συνταγή «δεν μιλάω για τα προβλήματα άρα δεν υπάρχουν» και καταλογίζει στον κ. Κατρούγκαλο ότι κάνει το «μαύρο-άσπρο».

«Με το θράσος που διακρίνει τον κ. Κατρούγκαλο, ευτυχώς που δεν ζήτησε να βγουν εργαζόμενοι και συνταξιούχοι στο δρόμο για να πανηγυρίσουν» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Για τους νυν συνταξιούχους προσπαθεί να κρύψει τις μειώσεις μετά το 2018. Γι' αυτούς που θα βγουν μελλοντικά στη σύνταξη, κρύβει ότι θα πάρουν σημαντικά χαμηλότερες συντάξεις, ακόμη και εκείνοι που είναι συνεπείς και πληρώνουν κανονικά τις ασφαλιστικές εισφορές τους» σημειώνει το Ποτάμι, προσθέτοντας πως ««για τους ελεύθερους επαγγελματίες που είναι ειλικρινείς, το κράτος τους παίρνει πολύ περισσότερα απ' όσα τους μένουν στην τσέπη» σπρώχνοντάς τους στη «φοροδιαφυγή και την εισφοροδιαφυγή».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top