Νέα επίθεση σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ από Γεροβασίλη: Ας μην πετούν άλλο τη μπάλα στην εξέδρα

«Ας αρθρώσουν επιτέλους πολιτικό λόγο και ας διατυπώσουν τις προτάσεις τους»

Νέα επίθεση σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ από Γεροβασίλη: Ας μην πετούν άλλο τη μπάλα στην εξέδρα

Νέα επίθεση σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ εξαπολύει η Όλγα Γεροβασίλη, η οποία -μιλώντας στο real.gr- καλεί τα δύο κόμματα να «αρθρώσουν επιτέλους πολιτικό λόγο και να διατυπώσουν τις προτάσεις τους».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος χαρακτηρίζει την πρόταση της κυβέρνησης ως «χρυσή ευκαιρία για την αντιπολίτευση να συμμετέχει σε έναν εποικοδομητικό και εθνικής σημασίας διάλογο για την τελική διαμόρφωση της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης» και καλεί την αντιπολίτευση ακόμη κι αν διαφωνεί εντελώς «να μας πει ποια εναλλακτική λύση προτείνει για τη βιωσιμότητα του συστήματος και την άρση των διογκωμένων αδικιών, από τα πρόσφατα μνημονιακά χρόνια».

Συνεχίζοντας σε υψηλούς τόνους, η κα Γεροβασίλη κάνει λόγο για «αμηχανία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ απέναντι στην πραγματικότητα ενός διαλυμένου, από την πενταετή διακυβέρνησή τους, ασφαλιστικού συστήματος», η οποία -όπως τονίζει- είναι λογική αν αναλογιστεί κανείς ότι έχουν «εφαρμόσει έντεκα περικοπές μεταξύ 2010 και 2015, και ταυτόχρονα στραγγίξει τα αποθεματικά των ταμείων, με καταστροφικές πολιτικές όπως εκείνη του PSI».

«Αντιμάχονται την ασφαλιστική μεταρρύθμιση για μικροπολιτικούς και μόνο λόγους. Χωρίς αυτήν θα βρισκόμαστ��ν μπροστά στην προοπτική μίας ακόμη οριζόντιας μείωσης, δίχως να εξασφαλίζεται βιωσιμότητα στο σύστημα. Μία επιλογή την οποία προφανώς αδυνατούν να υποστηρίξουν ανοικτά. Έτσι λοιπόν, προτιμούν να πετάξουν την μπάλα στην εξέδρα επικαλούμενοι άσχετα με το ασφαλιστικό -συχνά και ψευδή- πολιτικά επιχειρήματα, αντί να μιλήσουν στην ουσία και να διατυπώσουν τις προτάσεις τους» καταλήγει η κα Γεροβασίλη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top