Μεϊμαράκης: Καμία πιθανότητα για διάσπαση στη ΝΔ, ίσως όμως αποχωρήσουν κάποιοι

«Αν δεν κερδίσω, θα είμαι στρατιώτης του κόμματος και θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο κ. Μητσοτάκης»

Μεϊμαράκης: Καμία πιθανότητα για διάσπαση στη ΝΔ, ίσως όμως αποχωρήσουν κάποιοι

Κατηγορηματικά απέκλεισε το ενδεχόμενο διάσπασης της ΝΔ μετά τις εκλογές ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, αφήνοντας ωστόσο ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης κάποιων προσώπων.

Μιλώντας στον Σκάι, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ απέφυγε να κάνει κάποια πρόβλεψη για το αποτέλεσμα και κάλεσε όλους τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας που ψήφισαν στον προηγούμενο γύρο να συμμετάσχουν και στον δεύτερο γύρο για την ανάδειξη του προέδρου, θυμίζοντάς του ότι δεν θα καταβάλλουν αντίτιμο αυτή τη φορά αλλά και πως δεν θα περιμένουν σε ουρές γιατί έχουν ήδη κάνει την αίτηση.

Ο κ. Μεϊμαράκης επεσήμανε πως αν δεν κερδίσει τις εκλογές, θα είναι στρατιώτης του κόμματος και πρόσθεσε πως ό,τι του ζητήσει ο κ. Μητσοτάκης θα το κάνει για να υλοποιηθούν «με τον καλύτερο τρόπο οι ιδέες και οι προτάσεις του κόμματος».

Στην περίπτωση που αναδειχθεί ο ίδιος πρόεδρος, δήλωσε πρόθυμος να συνεργαστεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και «με όλους όσοι είναι ικανά και άξια στελέχη». «Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μπορεί έχουμε διαφορετικές απόψεις, αλλά μας ενώνουν οι αξίες του φιλελευθερισμού» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε ότι δεν τον ενόχλησε η έμμεση στήριξη Τζιτζικώστα σε Μητσοτάκη, ενώ χαρακτήρισε λανθασμένη την άποψη του κ. Μητσοτάκη ότι ήταν ανέτοιμη για να κυβερνήσει η ΝΔ στις εκλογές του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου.

Συνεχίζοντας, ξεκαθάρισε ότι έχει καλές σχέσεις με τον Αντώνη Σαμαρά και «συνεχή επικοινωνία με όλους τους πρώην πρωθυπουργούς», ωστόσο εξαπέλυσε πυρά κατά του Ανδρέα Παπαμιμίκου χαρακτηρίζοντας τον «κακό γραμματέα που διέλυσε το κόμμα μπαίνοντας σε θέση πάνω από το μπόι του». Μάλιστα, δεν δίστασε να τονίσει πως «μπορεί να έκανε για άλλη δουλειά, αλλά για γραμματέας όχι».

Ο κ. Μεϊμαράκης δεν «ξέχασε» τον Αλέξη Τσίπρ��, τον οποίο κατηγόρησε για πολιτικό τυχοδιωκτισμό και οπισθοδρόμιση: «Μετέφερε όλες τις πληρωμές των πολιτών για τον Οκτώβριο και μετά, και με τους πολίτες να μην έχουν καταλάβει τις δεσμεύσεις της χώρας, κέρδισε τις εκλογές».

Τέλος, όσον αφορά το ασφαλιστικό, υποστήριξε ο πρωθυπουργός όφειλε να έχει παρουσιάσει το ασφαλιστικό στην σύγκληση των πολιτικών αρχηγών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top