Σπάνια Εμφάνιση: Η σύζυγος του Κυρ.Μητσοτάκη μιλά για τον αγαπημένο της και τις εκλογές της ΝΔ

Επικοινωνιακή πολιτική που θυμίζει τους Κλίντον!

Στα... χνάρια των Κλίντον βαδίζει το ζεύγος Μητσοτάκη! Όπως στις ΗΠΑ, ο πρώην πλανητάρχης θέλοντας να στηρίξει την υποψηφιότητα της γυναίκας του Χίλαρι, βγήκε και μίλησε δημόσια για τα φοιτητικά τους χρόνια, ��τσι και στην Ελλάδα η Μαρέβα Γκραμπόφσκι σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον σύζυγο της Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η κα Γκραμπόφσκι βρέθηκε για πρώτη φορά στην Καστοριά και επισκέφθηκε το δημαρχείο της πόλης, όπου συζήτησε για το θέμα της γούνας, μιας και η πόλη είναι γνωστή για τις γούνες της.

lake-orestiada-in-kastoria-in-day.jpg
Καστοριά

Μιλώντας στην κάμερα του alphafm.gr, η κα Γκραμπόφσκι αναφέρθηκε στην κρίσιμη εκλογική διαδικασία της Κυριακής και δήλωσε την αισιοδοξία της για το αποτέλεσμα.

«Ο Κυριάκος έχει πολλούς φαν στην Καστοριά. Πιστεύω ότι θα κερδίσει, γιατί είναι ο μόνος που έχει την ικανότητα να διαχειριστεί σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για την Ελλάδα την κατάσταση. ‘Έχει τις γνώσεις που απαιτούνται, έχει το πρόσωπο και το ήθος που χρειάζεται. Πιστεύω ότι είναι ο καταλληλότερος» είπε μεταξύ άλλων.

si.jpg

Υπενθυμίζουμε ότι η Μαρέβα Γκραμπόφσκι εκτός από σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη και μητέρα τριών παιδιών είναι και η δημιουργός του ελληνικού brand ρούχων «Zeus and Dione», που "παντρεύει"δημιουργικά την κλασική πλευρά του αρχαιοελληνικού και φολκόρ στιλ με σύγχρονα στοιχεία. Η κα Γκραμπόφσκι εμπνεύστηκε επίσης την ιδέα της Endeavor στην Ελλάδα. Η Endeavor είναι ένας διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός που επιλέγει και στηρίζει τις πιο υποσχόμενες επιχειρήσεις ανά τον κόσμο με τη βοήθεια των κορυφαίων επιχειρηματικών ηγετών και επενδυτών παγκοσμίως. Η Endeavor Greece στηρίζει τους επιχειρηματίες σε τρεις κυρίως άξονες: πρόσβαση σε αγορές, πρόσβαση σε επενδύσεις και δανεισμό, στρατηγικές συμβουλές σε θέματα οικονομικής διαχείρισης, διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, branding και επικοινωνία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top