Θεοδωράκης: «Για τους φωτογράφους οι συναντήσεις Κατρούγκαλου με τους πολιτικούς αρχηγούς»

«Δεν μπορεί να γίνει καμία διόρθωση και καμία αλλαγή επί των προτάσεων»

​Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση για το ασφαλιστικό, εξαπολύει σήμερα ο επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκης με ανάρτησή του στο Facebook, κατηγορώντας την ότι οι σημερινές επαφές του Γ. Κατρούγκαλου με τους πολιτικούς αρχηγούς είναι για το θεαθήναι.

Στην ανάρτηση που έχει τίτλο «Τέλος πια με τις δημόσιες σχέσεις», ο κ. Θεοδωράκης αναφέρει:

«Βρήκε, λοιπόν, η κυβέρνηση τη λύση για το ασφαλιστ��κό και αυτές τις ώρες την στέλνει – αν δεν την έχει στείλει ήδη – στην «τρόικα» για έγκριση. Ταυτόχρονα ο αρμόδιος υπουργός ενημερώνει τους αρχηγούς αλλά και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας (!) για την πρόταση της κυβέρνησης. Είναι σαφές ότι οι συναντήσεις του κ. Κατρούγκαλου είναι για τους φωτογράφους».

Προσθέτει μάλιστα στο ίδιο ύφος πως «καμία συζήτηση, καμία αλλαγή, καμία διόρθωση δεν μπορεί να γίνει επί των προτάσεών τους. Μόνο χειραψίες, αλληλοκατανόηση και κρύα χαμόγελα» και καταλήγει σημειώνοντας:

«Θα ήθελα να το ξεκαθαρίσω. Το Ποτάμι δεν είναι διατεθειμένο να ακολουθήσει το πρόγραμμα Δημοσίων Σχέσεων της κυβέρνησης. Δεν έχουμε τις ίδιες προτεραιότητες με την κυβέρνηση, ούτε προφανώς και με ��α άλλα πολιτικά κόμματα. Δεν θα μετέχουμε, λοιπόν, σε συναντήσεις «έτσι χωρίς πρόγραμμα» επειδή οι τύποι το επιβάλλουν. Ήμασταν και είμαστε παρόντες για τα σημαντικά. Να συνεννοηθούμε πως θα σωθεί η χώρα. Όχι να συνεννοηθούμε πως θα είναι το κάδρο της οικογενειακής φωτογραφίας του πολιτικού συστήματος. Στα θεάματα, λοιπόν, και στις παράτες να μην μας υπολογίζουν».

theodorakis.jpg

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top