Πλακιωτάκης: «Εύχ��μαι το 2016 να ταυτιστεί με την αλλαγή σελίδας στην πατρίδα μας»

Μήνυμα του προέδρου της ΝΔ για τη νέα χρονιά

Πλακιωτάκης: «Εύχομαι το 2016 να ταυτιστεί με την αλλαγή σελίδας στην πατρίδα μας»
«Εύχομαι το 2016 να ταυτιστεί με την αλλαγή σελίδας που έχει ανάγκη η πατρίδα μας», αναφέρει στο μήνυμά του για τη νέα χρονιά πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πλακιωτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ τονίζει ότι σε λίγες ώρες φεύγει ένας δύσκολος χρόνος στη διάρκεια του οποίου η πατρίδα δοκιμάστηκε σκληρά. «Βυθίστηκε ξανά στην ύφεση, στην αβεβαιότητα και την ανασφάλεια. Γνώρισε νέα έξαρση της ανεργίας και μειώσεις εισοδημάτων. Έφτασε στην πόρτα εξόδου από το ευρώ και της εθνικής περιπέτειας. Φορτώθηκε τελικά ένα τρίτο, τριετές και επώδυνο μνημόνιο», είπε συγκεκριμένα ο κ. Πλακιωτάκης, προσθέτοντας πως το ξεκίνημα του νέου χρόνου θα είναι επίσης δύσκολο.

Αναφέρει ακόμη, μεταξύ άλλων, ότι «η έγνοια μας δεν μπορεί παρά να επικεντρώνεται, τώρα, στους πιο αδύναμους. Στους άστεγους, τους άνεργους και τις οικογένειες που ζουν τις πιο δύσκολες μέρες. Αλλά και στη νέα γενιά, στις νέες και τους νέους της Πατρίδας μας, που είδαν τα όνειρα τους να σβήνουν. Στους Έλληνες που ζητούν να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να μπορέσουν, και πάλι, να ονειρευτούν».
Ο κ. Πλακιωτάκης καταλήγει στο μήνυμά του: «Εύχομαι η νέα χρονιά να ζωντανέψει χαμένες προσδοκίες. Να φέρει ξανά το χαμόγελο, το όνειρο και την ελπίδα, σε κάθε σπίτι. Σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα. Σε κάθε οικογένεια χωριστά. Εύχομαι το 2016 να είναι, για όλες και όλους, δημιουργικό και χαρούμενο. Με υγεία και προκοπή! Εύχομαι, από την καρδιά μου, Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top