Στο αρχηγείο του Λιμενικού ο Γ. Πλακιωτάκης: «Η ΝΔ σας συγχαίρει για το έργο σας»

«Εδώ χτυπά η καρδιά της Ναυτιλίας»

Στο αρχηγείο του Λιμενικού ο Γ. Πλακιωτάκης: «Η ΝΔ σας συγχαίρει για το έργο σας»

​Το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος στο υπουργείο Ναυτιλίας, επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ, Γ. Πλακιωτάκης, συνοδευόμενος από τους τομεάρχες Εξωτερικών και Ναυτιλίας, Γ. Κουμουτσάκο και Ν. Μηταράκη.

Τον κ. Πλακιωτάκη υποδέχθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θ. Δρίτσας και ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, αντιναύαρχος Α. Αθανασόπουλος.

Ο κ. Πλακιωτάκης επισκέφθηκε το θαάλαμο επιχειρήσεων του Ενιαίου Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης, όπου και ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας και διαχείρισης περιστατικών έρευνας και διάσωσης στο Αιγαίο.

«Εδώ χτυπά η καρδιά του υπουργείου Ναυτιλίας καθώς το Λιμενικό, σε συνεργασία και με τα άλλα Σώματα, θα πρέπει να διαχειριστεί περιστατικά έρευνας και διάσωσης που δεν έχουν ωράριο και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης», ανέφερε ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο της ΝΔ, ενώ σε ερώτηση του κ. Πλακιωτάκη εάν έχουν μειωθεί οι μεταναστευτικές ροές του απάντησε πως αυτό συμβαίνει λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.

Ο κ. Πλακιωτάκης έδωσε τα συγχαρητήριά του στους άνδρες του Λιμενικού για το έργο τους, ενώ την ώρα της επίσκεψης είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει και μια επιχείρηση διάσωσης που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή σε εξέλιξη στη Συκαμιά της Λέσβου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top