Τασούλας: αντί να αποπροσανατολίζει να τηρήσει τις υποσχέσεις του ο Καμμένος

Αιχμές για τις διαρροές για στράτευση των γυναικών και για τη μη υλοποίηση των υποσχέσεων για τους στρατιωτικούς

Αιχμές για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, μέσω των «διαρροών» του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, για στρατιωτικά λύκεια και στράτευση γυναικών, διατύπωσε ο συντονιστής της ΟΔΕ Εξωτερικών και Εθνικής Αμύνης της ΝΔ Κώστας Τασούλας, ο οποίος τον κάλεσε παράλληλα να τηρήσει τις δεσμεύσεις του για τους μισθούς και τις συντάξεις των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Οι σκέψεις αυτές απασχόλησαν την επικαιρότητα και το δημόσιο διάλογο και ενδεχομένως απέσπασαν την προσοχή της κοινής γνώμης από πραγματικές θέσεις και όχι σκέψεις της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που είναι οι επικείμενες μειώσεις συντάξεων. Η επιστράτευση αποπροσανατολιστικών τακτικών είναι, φαίνεται, προσφιλής μέθοδος των κυβερνώντων. Ενδεχομένως να αποδίδει εν μέρει για λίγο χρονικό διάστημα. Το βέβαιο όμως είναι ότι η επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης των Ελλήνων δεν συγκαλύπτεται με εξαγγελίες τέτοιου τύπου» υποστήριξε μεταξύ άλλων ο κ. Τασούλας.
Ο συντονιστής της ΝΔ κατέληξε: «Και θα ήταν χρησιμότερο, αν ο κ. Καμμένος αφιέρωνε περισσότερη σκέψη όχι για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης αλλά για το πώς θα τηρήσει τη δική του δέσμευση από τις αρχές Φεβρουαρίου του 2015, για άμεση επιστροφή των μισθολογικών και συνταξιοδοτικών περικοπών στα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top