Τα μαζεύει τώρα ο Καμμένος για τη θητεία των γυναικών

Άρχισαν οι… διαρροές μετά από το άδειασμα του ΣΥΡΙΖΑ

​Μετά το άδειασμα από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για το σχέδιο του υπουργού Άμυνας που προβλέπει υποχρεωτική στράτευση γυναικών και δημιουργία στρατιωτικών λυκείων, ο Π. Καμμένος, φαίνεται να τα μαζεύει.

Όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, ο κ. Καμμένος, δεν λέει ευθέως ότι το σχέδιο αυτό μπαίνει στο ψυγείο, όμως αφήνει να διαρρεύσει ότι όλο αυτό ήταν μια κουβέντα, μ��α σκέψη και τίποτε άλλο.

Σύμφωνα μάλιστα με το ίδιο δημοσίευμα, στις σκέψεις του υπουργείου Άμυνας ήταν και η αύξηση της στρατιωτικής θητείας στους 12 μήνες, κάτι όμως που… ξεχάστηκε, καθώς η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε αμέσως τις αντιρρήσεις της.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με την Καθημερινή, νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας ανοίγει παράθυρο στους ανυπότακτους εσωτερικού και εξωτερικού, ώστε να μην πληρώσουν πρόστιμο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα, νέα νομοθετική ρύθμιση προβλέπει τη διαγραφή του προστίμου των 6.000 ευρώ σε όσους καταταγούν εντός του 2016 ή εκπληρώνουν ήδη τη στρατιωτική τους θητεία.

Παρέχεται επίσης κίνητρο, ώστε κάποιος που έχει καταστεί ανυπότακτος είτε εσωτερικού, είτε εξωτερικού να εξαλείψει τις συνέπειες της πράξης του, να εκπληρώσει τη στρατιωτική του υποχρέωση και να διαγραφεί το πρόστιμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top