Δύσκολες ώρες για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη – Πέθανε η αδερφή του

Την Δευτέρα θα της πει το τελευταίο αντίο

Δύσκολες ώρες για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη – Πέθανε η αδερφή του

Δύσκολες ώρες περνά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Τα φετινά Χριστούγεννα δεν έχουν γέλια, χαρές και τραγούδια, αλλά... πένθος και δάκρυα για τον υποψήφιο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος έχασε την μεγαλύτερη αδερφή του από καρκίνο.

Αν και ο κ.Μεϊμαράκης έκανε τα πάντα για να την σώσει, στηρίζοντας την κυρίως ψυχολογικά, τελικά η Βάσω Μεϊμαράκη δεν κατάφερε να νικήσει την επάρατη νόσο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το γαλάζιο στέλεχος ήταν συχνά δίπλα της, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Αυτός λένε ήταν και ο λόγος της απουσίας του από την κρίσιμη ψηφοφορία για το "σύμφωνο συμβίωσης" στη Βο��λή, γεγονός που σχολίασαν –χωρίς να ξέρουν- πολλοί αρνητικά, προκαλώντας την αντίδραση του κ.Μεϊμαράκη.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ στην τελευταία του συνέντευξη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, είχε δηλώσει εμφανώς ενοχλημένος πως η απουσία του από την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για το σύμφωνο συμβίωσης, οφειλόταν σε “προσωπικούς λόγους”.

Η κηδεία της αδερφής του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, θα γίνει στις 11 το πρωί της Δευτέρας, στο νεκροταφείο Ζωγράφου, όπου ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ θα της πει το τελευταίο αντίο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top