Ο Μητσοτάκης απαντά στον Μεϊμαράκη: Δεν θα ��νεβάσω τους τόνους, θα μιλάω πολιτικά

«Εκφράζω το πλειοψηφικό ρεύμα της ΝΔ και δεν είμαι συνιστώσα»

Χωρίς να ανεβάσει τους τόνους απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος παίζει… επιθετικά τις τελευταίες μέρες.

«Θα αποφύγω οποιοδήποτε προσωπικό χαρακτηρισμό και δεν θα ανεβάσω τους τόνους. Απαντώ πολιτικά διότι θέλω να διασφαλίσω ένα πολιτισμένο κλίμα» είπε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ τον Αθήνα 9,84.

O κ. Μητσοτάκης τόνισε πως ο δεύτερος γύρος ξεκινά από το μηδέν και σημείωσε πως ο ίδιος μίλησε και μιλά τη γλώσσα της αλήθειας: «Δεν στρογγύλεψα τις πολιτικές μου θέσεις και δεν συντάχθηκα με δημοσκοπικά ρεύματα».

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ υπερασπίστηκε την ανοικτή διαδικασία με την οποία έγιναν οι εκλογές, αφήνοντας αιχμές για τον κ. Μεϊμαράκη που είχε ταχθεί εναντίον της. Αγωνίστηκα για την ανοιχτή διαδικασία. «Θεωρώ κέρδος σε μια εποχή πολιτικής απαξίωσης 400.000 άνθρωποι να στηθούν στις ουρές» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Πιστεύω ότι εκφράζω το πλειοψηφικό ρεύμα στη Νέα Δημοκρατία και δεν είμαι σε καμία περίπτωση συνιστώσα» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top