Μεϊμαράκης: Να φτιάξουμε μια ΝΔ στη βάση της παρακαταθήκης του Κωνσταντίνου Καραμανλή

«Οι πολίτες με την αθρόα προσέλευσή τους έστειλαν μήνυμα στην κυβέρνηση»

Τη στήριξη των νεοδημοκρατών στις 10 Ιανουαρίου για μια Νέα Δημοκρατία «με ανθρώπινο πρόσωπο, κοινωνικό και ευρωπαϊκό χαρακτήρα, όπως υπαγορεύει η παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Καραμανλή» ζητά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι οι πολίτες με την αθρόα προσέλευσή τους την Κυριακή «έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση ότι η ΝΔ είναι η εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης».
«Πάμε λοιπόν στις 10 Ιανουαρίου να κάνουμε πράξη το όραμα μας, για μια Νέα Δημοκρατία χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις» επισημαίνει ο κ. Μεϊμαράκης.
Ολόκληρη η δήλωση του υποψηφίου προέδρου της ΝΔ:
«Η νίκη ανήκει στον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας. Οι Νεοδημοκράτες με την αθρόα συμμετοχή τους, έδωσαν ένα ακόμη δυναμικό παρών.
Έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα στην Κυβέρνηση ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης.

Έστειλαν μήνυμα ότι η Νέα Δημοκρατία είναι όρθια και αποτελεί μια μεγάλη κοινωνική και πολιτική δύναμη με ξεκάθαρο Ευρωπαϊκό Κεντροδεξιό στίγμα.

Πάμε λοιπόν στις 10 Ιανουαρίου να κάνουμε πράξη το όραμα μας, για μια Νέα Δημοκρατία χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, η οποία με τον ανοιχτό συνεδριακό της διάλογο θα δώσει λύσεις στα σημερινά μας προβλήματα, ενισχύοντας την κοινωνική συνοχή.

Μια Νέα Δημοκρατία που βάζει πάνω απ΄ όλα το εθνικό συμφέρον.

Μια Νέα Δημοκρατία με ανθρώπινο πρόσωπο, κοινωνικό και ευρωπαϊκό χαρακτήρα, όπως υπαγορεύει η παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Καραμανλή».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top