Ο Άδωνις ξεκαθάρισε ποιον θα στηρίξει στον δεύτερο γύρο των εκλογών

Μέρα γιορτής η χθεσινή, είπε και συνεχάρη τους συνυποψήφιους του

Ο Άδωνις ξεκαθάρισε ποιον θα στηρίξει στον δεύτερο γύρο των εκλογών

«Δεν μπορώ να μείνω σιωπηλός … Θα στηρίξω την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης το απόγευμα της Δευτέρας.

Οι λόγοι που ο κ.Γεωργιάδης, θα στηρίξει τον κ.Μητσοτάκη, όπως είπε ο ίδιος είναι τρεις: πρώτον γιατί η χώρα και η παράταξη χρειάζονται ανανέωση, δεύτερον γιατί θεωρεί ότι μαζί του -αν και έχουν οι δυο τους διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες- μπορεί να συνεργαστεί και να φτιάξει την κεντροδεξιά παράταξη στην πράξη και τρίτον, γιατί δεν ξεχνά ότι η συνεργασία τους στην προηγούμενη διακυβέρνηση ήταν άψογη, καθώς οι δυο τους κατάφεραν να κάνουν πολλές μεταρρυθμίσεις .

«Είναι προσωπική επιλογή» τόνισε ο γαλάζιος βουλευτής, υπογραμμίζοντας ότι ο ίδιος τιμά και σέβεται τον Βαγγέλη Μεϊμάρακη, για τον οποίο είπε, ότι αν εκλεγεί θα τον υπηρετήσει με πίστη και αφοσίωση.

O κ.Γεωργιάδης διευκρίνισε ότι η απόφαση του να στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν δεσμεύει και όσους στήριξαν αυτόν στον πρώτο γύρο των γαλάζιων εκλογών.

Ο κ.Γεωργιάδης χαρακτήρισε την Κυριακή των εκλογών, «μέρα γιορτής» για τη Νέα Δημοκρατία, ενώ ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους και τους συνεργάτες του, για τους όποιους είπε ότι είναι υπερήφανος, καθώς «ξεκινώντας από το μηδέν και χωρίς μηχανισμούς,αλλά μόνο με την δύναμη των ιδεών καταφέραμε να καταγράψουμε διψήφιο ποσοστό».

Ο κ.Γεωργιάδης συνεχάρη τους συνυποψήφιους του, χαρακτήρισε «κόσμιο, αξιοπρεπή και ενωτικό» τον προεκλογικό αγώνα και έδωσε τέλος, θερμά συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στον κ.Μεϊμαράκη.

«Του άξιζε η πρωτιά», συνέχισε ο κ.Γεωργιάδης, υπενθυμίζοντας τους αγώνες που έχει δώσει για τη ΝΔ ο κ.Μεϊμαρακης.

Δείτε επίσης:

Μόνο στο Star: Τι δείχνουν τα επίσημα αλλά και τα ανεπίσημα αποτελέσματα στη ΝΔ

Εκλογές ΝΔ: Ο αριθμός… 4 που θα κρίνει πολλά για την μάχη της 10ης Ιανουαρίου

Εκλογές ΝΔ: ΑΥΤΑ είναι τα τελικά ανεπίσημα αποτελέσματα

ΒΙΝΤΕΟ ΕΡΤ1

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top