Τι αποκάλυψε ο Ρουσόπουλος για την σχέση Καραμανλή-Τσίπρα

Δεν απέκλεισε την διάσπαση της ΝΔ ο πρώην υπουργός

Τι αποκάλυψε ο Ρουσόπουλος για την σχέση Καραμανλή-Τσίπρα
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη που θα συζητηθεί έδωσε το πρωί της Πέμπτης στον ραδιοφωνικό σταθμό του «Βήματος», ο πρώην υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Θοδωρής Ρουσόπουλος.
Ο πρώην υπουργός επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ότι υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ του Κώστα Καραμανλή και του Αλέξη Τσίπρα-όπως είναι φυσιολογικό να συμβαίνει μεταξύ του τέως και του νυν πρωθυπουργού. «Έχουν υπάρξει μία-δύο επικοινωνίες» είπε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, απέδωσε στον πρωθυπουργό κ.Αλέξη Τσίπρα χαρακτηριστικά ηγέτη που θυμίζουν τον Ανδρέα Πα��ανδρέου.
Ο πρώην υπουργός επανέλαβε πως «η έλλειψη του κ.Καραμανλή είναι εμφανής τόσο από την πολιτική ζωή, όσο και από και τη Νέα Δημοκρατία».
tk.jpg
Αναφερόμενος στις εξελίξεις της ΝΔ λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες για την ανάδειξη νέου προέδρου, ο κ.Ρουσόπουλος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο διάσπασης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι πολύ δύσκολο να συνυπάρξουμε όλοι μετά την εκλογή αρχηγού».
Παράλληλα, χαρακτήρισε «λανθασμένη» την επιλογή ο β' γύρος των εσωκομματικών εκλογών να διεξαχθεί στις 10 Ιανουαρίου, ενώ υποστήριξε ότι η αλλαγή εκλογικού νόμου που επιχειρεί η κυβέρνηση μπορεί να ενισχύσει τις τάσεις διάσπασης στη Νέα Δημοκρατία.
«Αυτό το κόμμα δεν κατάφερε να προοδεύσει για να βγάλει έναν αρχηγό που θα είναι ένα νέο πρόσωπο -όχι απαραίτητα σε ηλικία» τόνισε ο πρώην υπουργός, εκτιμώντας ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κράτησε τη Νέα Δημοκρατία και ενίσχυσε τις δυνάμεις της στις εκλογές του Σεπτεμβρίου.
Δείτε τις δηλώσεις Ρουσόπουλου και αναλυτικό ρεπορτάζ για τη ΝΔ στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top