Απ’την πίσω πόρτα του αεροδρομίου της Χίου βγήκε ο Τσίπρας για να αποφύγει διαδηλωτές –ΒΙΝΤΕΟ

Εισέπραξε χαμόγελα υποδοχής μόνο από τους βουλευτές του νησιού και τους τοπικούς άρχοντες

​Στη Χίο βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έφτασε στο νησί με ελικόπτερο, προκειμένου να κάνει αυτοψία στους χώρους, όπου η κυβέρνηση προτίθεται να εγκαταστήσει και να λειτουργήσει hot spot.

Αν και ο πρωθυπουργός αντίκρισε αρχικά μια "μαγική" εικόνα στο νησί, η πραγματικότητα, όπως γράφει η ιστοσελίδα politischios.gr είναι πολύ διαφορετική….

elikopetrp.jpg

elikoptero2.jpg

Ο κύριος Τσίπρας, με το που κατέβηκε από το ελικόπτερο αντίκρισε τους βουλευτές της Χίου Ανδρ.Μιχαηλίδη και Ν.Μηταράκη, τον αντιπεριφερειάρχη Στ.Κάρμαντζη, τον δήμαρχο Μαν.Βουρνού και τον μητροπολίτη Χίου κ.Μάρκο, οι οποίοι τον υποδέχτηκαν με χαμόγελα, ωστόσο εκείνο που δεν είδε ο πρωθυπουργός ήταν οι ... συγκεντρωμένοι που διαμαρτύρονταν έξω από τις κλειστές πόρτες του αεροδρομίου!

tsiprass.jpg
diamartiries.jpg

Χωρίς να κάνει δηλώσεις, o κ.Τσίπρας συνεχάρη τους τοπικούς άρχοντες για όσα έχουν καταφέρει για την αντιμετώπιση του προσφυγικού, λέγοντας πως γνωρίζει πως ένα μικρό νησί σαν τη Χίο έχει σηκώσει στις πλάτες του επάξια ένα βαρύ φορτίο και στην συνέχεια... αποχώρησε από τον χώρο από την πίσω πόρτα!

xios2.jpg

Την ώρα, που ο πρωθυπουργός έδινε τα εύσημα στους τοπικούς άρχοντες, πρώην μέλη της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ κι άλλοι πολίτες που ακολούθησαν το κάλεσμα της Πρωτοβουλίας πολιτών, φώναζαν έξω από το αεροδρόμιο, αλλά οι φωνές τους δεν έφταναν στα... αυτιά του κυρίου Τσίπρα, για τον οποίο ήταν στο πόδι πολλοί αστυνομικοί της Χίου! Είναι χαρακτηριστικό ότι ήταν περισσότεροι οι αστυνομικοί από τους διαμαρτυρόμενους στο αεροδρόμιο!
xios.jpg
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το αεροδρόμιο, είχε κλείσει από την αστυνομία, τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα, εφαρμόζοντας το πρωτόκολλο ασφαλείας που προβλέπεται για τον Πρωθυπουργό, σύμφωνα με τους υπεύθυνους. Ωστόσο, οι κλειστές πόρτες ��αι κυρίως η επιλογή φυγάδευσης του κ. Τσίπρα από την πίσω πόρτα για να μην καθυστερήσει (;) ή να μην έρθει σε επαφή με τους διαμαρτυρόμενους άφησε αρνητικές εντυπώσεις.

telos.jpg

telos2.jpg

telos3.jpg

telos4.jpg

Επόμενος σταθμός του πρωθυπουργού, όταν ολοκληρώσει την επίσκεψη του στην Χίο, θα είναι η Λέρος.

ΒΙΝΤΕΟ politischios.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top