Απίστευτο θράσος από τον χρυσαυγίτη Παππά: Θερίζει ό,τι έσπειρε ο Οικονόμου!

Έντονος καυγάς με τον Κατσώτη του ΚΚΕ! «Να μη μιλούν οι δολοφόνοι» - «Είσαι τομάρι»

Απίστευτο θράσος από τον χρυσαυγίτη Παππά: Θερίζει ό,τι έσπειρε ο Οικονόμου!

Ξεκίνησε με τη φράση «καταδικάζουμε την επίθεση» για τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Οικονόμου αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσε να κρύψει τη συμπάθεια του προς τη βία.

Ο λόγος για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά, ο οποίος με απίστευτο θράσος δήλωσε ότι ο βουλευτής της ΝΔ «θερίζει ό,τι έσπειρε».

Όλα ξεκίνησαν μετά την τοποθέτηση του προεδρεύοντος Νίκου Μανιού στην επιτροπή για το νομοσχέδιο για το παράλληλο πρόγραμμα της κυβέρνησης, όπου δήλωσε ότι το Κοινοβούλιο καταδικάζει την επίθεση εναντίον του Βασίλη Οικονόμου. Σημειώνεται ότι στην εν λόγω επιτροπή συμμετέχει και ο κ. Οικονόμου.

Ο κ. Παππάς πήρε στη συνέχεια το λόγο και δήλωσε: «Καταδικάζουμε την επίθεση αλλά ο κ. Οικονόμου θερίζει ό,τι έσπειρε. Στα κόμματα που ήταν, όλοι τους ήταν υποστηρικτές αυτής της συμμορίας (σ.σ.: της ομάδας που τον χτύπησε)».

Ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης αντέδρασε άμεσα λέγοντας στον κ. Μανιό: «Δίνεις βήμα στους δολοφόνους, πρόεδρε».

Εξοργισμένος και ουδόλως μετανιωμένος για τη δήλωσή του, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε στον κ. Κατσώτη βρίζοντάς τον: «Πάρε πίσω το “δολοφόνους”, τομάρι. Χαμένοι».

Ο κ. Κατσώτης δεν θέλησε να απευθυνθεί στον κ. Παππά και ζήτησε από τον κ. Μανιό «να γραφτεί στα πρακτικά ότι είναι δολοφόνοι».​

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top