Μπακογιάννη: «Δεν ξέρω τι δώσανε στην τρόικα για να αυξήσουν τους μισθούς»

Δημιουργούν κομματικό στρατό στο Δημόσιο

Μπακογιάννη: «Δεν ξέρω τι δώσανε στην τρόικα για να αυξήσουν τους μισθούς»

​Για δημιουργία ενός κομματικού στρατού, κατηγόρησε την κυβέρνηση η βουλευτής της ΝΔ, Ντ. Μπακογιάννη, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, με αφορμή τις αυξήσεις των δημοσίων υπαλλήλων.

«Η κυβέρνηση δημιουργεί κομματικό στρατό στο Δημόσιο. Τα 3.660 άτομα που στελεχώνουν τα γραφεία των υπουργών θα ανέβουν αμέσως αρκετά υπηρεσιακά κλιμάκια, τα οποία θα διατηρήσουν σε όλη τους την καριέρα», είπε η κα Μπακογιάννη και άφησε αιχμές για τα ανταλλάγματα που έδωσε η κυβέρνηση, ώστε η τρόικα να συμφωνήσει με τις αυξήσεις αυτές.

«Δεν ξέρω τι δώσανε στην τρόικα για να μπορέσουν να δώσουν αυξήσεις στους μισθούς των μετακλητών υπαλλήλων, αλλά είναι πολύ πιο σημαντικό να έχουμε φάρμακα π.χ. για τους οροθετικούς από το να δίνουμε αυξήσεις στους μετακλητούς υπαλλήλους», τόνισε.

Η κα Μπακογιάννη σημείωσε ακόμα ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν πιστεύει τις μεταρρυθμίσεις που καλείται να εφαρμόσει και μετά όπως είπε «γεμίζουν το διαδίκτυο με δάκρυα».

Τέλος αναφερόμενη στα εσωκομματικά της ΝΔ, επανέλαβε ότι πρέπει να αλλάξει το καταστατικό του κόμματος και να γίνουν γρήγορα δομικές αλλαγές που θα επιτρέψουν να γίνει και πάλι η ΝΔ μια μεγάλη παράταξη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top