Β. Οικονόμου: «Μου είπαν ότι αν ξαναπατήσω το πόδι μου στα Εξάρχεια θα με εκτελέσουν»

ΔΕΙΤΕ πως περιέγραψε τον περιστατικό ο βουλευτής της ΝΔ

Β. Οικονόμου: «Μου είπαν ότι αν ξαναπατήσω το πόδι μου στα Εξάρχεια θα με εκτελέσουν»

Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» ο βουλευτής επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου, που χθες είχε μεταφερθεί μετά από επίθεση αγνώστων σε εστιατόριο στα Εξάρχεια.

Ο κ. Οικονόμου περιγράφοντας το περιστατικό είπε ότι: «Είχα κάτσει μόλις δέκα λεπτά όταν ήρθαν δέκα «κύριοι» με τις κουκούλες και τα κράνη τους μέσα στο μαγαζί και άρχισαν να με βαράνε και στο τέλος είπαν ότι αν πατήσω ξανά το πόδι μου στα Εξάρχεια θα με εκτελέσουν».

«Το γραφείο μου είναι ένα στενό πάνω από το μαγαζί που έκατσα. Πήγα εκεί και μια φιλική παρέα και στα 10 λεπτά παρουσίας μου στο μαγαζί ήρθε ένας κουκουλοφόρος στο τραπέζι και με ρώτησε αν είμαι ο Οικονόμου. Λέω ''είμαι ο Οικονόμου'', τότε μου έδωσε μια μπουνιά, με πέταξε κάτω και μετά από λίγο ''πλάκωσαν'' άλλοι δέκα. Όλοι τους φορούσαν κουκούλες και κράνη!» είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Το επεισόδιο συνέβη κοντά στο γραφείο του βουλευτή, ο οποίος καταδίκασε το συμβάν λέγοντας: «Εδώ πέρα μιλάμε για καταστάσεις πρωτοφανείς και πρωτόγνωρες. Εγώ νομίζω ότι πρέπει να καταλάβουν άπαντες, από την κυβέρνηση, από όλα, ότι δεν επιτρέπονται αυτές οι συμπεριφορές. Είμαστε ευρωπαϊκή χώ��α. Δεν μπορεί να έχουμε άβατα στην πόλη, στην Αθήνα, όπου κάποιοι με κουκούλες ως καταδρομείς αθλιότητας χτυπάνε όχι τον βουλευτή, αλλά τον κάθε άνθρωπο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top