«Τσίπρα σε αγαπώ. Παραιτήσου»!

Η έκκληση του Βασίλη Λεβέντη στον πρωθυπουργό και η επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ

«Τσίπρα σε αγαπώ. Παραιτήσου»!
Έκκληση προς τον Αλέξη Τσίπρα για να παραιτηθεί και να συγκροτηθεί οικουμενική κυβέρνηση για το καλό της χώρας έκανε ο Βασίλης Λεβέντης από το βήμα της Βουλής.
«Έρχομαι στη Βουλή όλο και πιο στενοχωρημένος γιατί η μάχη που δίνεται δεν είναι για να σωθεί η χώρα αλλά για το ποιος φταίει. Η εμμονή του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι φταίει η ΝΔ και της ΝΔ ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο ίδιος και συνέχισε με επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν είναι νέο κόμμα, είναι η παλαιά πελατεία του ΠΑΣΟΚ, οι κρατικοδίαιτοι και όλοι αυτοί που διορίζονταν τόσα χρόνια».
leventis.jpg
«Χρειάζεται αλλαγή της ατζέντας των μεταρρυθμίσεων και δεν μπορεί να γίνει από το 22% του λαού και οι άλλοι να βρίζουν» τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.
«Οι στρατηγικές αλλαγές δεν μπορούν να γίνουν από το 22% του ελληνικού λαού. Είναι μεγάλες, στρατηγικές αλλαγές που πρέπει να γίνουν από κυβέρνηση μεγαλυτέρου φάσματος» είπε ο κ. Λεβέντης και πρόσθεσε: «Επειδή αγαπώ τον πρωθυπουργό του ζητώ να μην έχει το τέλος των δύο προηγουμένων και να με ακούσει, να ακούσει αυτό που του είπα στο Προεδρικό. Να παραιτηθεί και να κάνει αυτό που επιβάλλει η χώρα».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top