Μετά τον Μητσοτάκη και ο Τζιτζικώστας αμφισβητεί τα περί στήριξης Καραμανλή σε Μεϊμαράκη

"Οι διαρροές κάνουν κακό στην παράταξη"

​Μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ο Απόστολος Τζιτζικώστας αμφισβήτησε τις διαρροές που υπήρξαν ότι ο Κώστας Καραμανλής στηρίζει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ.Τζιτζικώστας τόνισε ότι κατά την άποψή του δεν υπάρχει τέτοια θέση του πρώην πρωθυπουργού, εκτιμώντας ότι αυτού του είδους οι διαρροές κάνουν κακό στην παράταξη.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν θα υπάρξει απολύτως κανένα θέμα ενότητας της ΝΔ, οποίος κι αν εκλέγει πρόεδρος, λέγοντας πως η παράταξη θα συνεχίσει ενωμένη.

Αν και όπως είπε η ενότητα είναι το άλφα και το ωμέγα για την παράταξη, ωστόσο υπάρχουν και άλλα θέματα, όπως η διεύρυνση του κόμματος. «Η ΝΔ πρέπει να ξαναμιλήσει στους πολίτες», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ.Τζιτζικώστας διέψευσε τις φήμες ότι τον στηρίζει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, λέγοντας ότι δεν έχει κανένα μηχανισμό να τον στηρίζει. Ο ίδιος υποστήριξε μάλιστα ότι η δική του υποψηφιότητα έχει λάβει την περισσότερη κριτική.

Σύμφωνα με τον κ.Τζιτζικώστα, είναι σημαντική η διαδικασία εκλογής π��οέδρου της ΝΔ γιατί θα αναδείξει τον άνθρωπο που θα αναμετρηθεί σε λίγους μήνες με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ επιτέθηκε στην κυβέρνηση, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ για υπερφορολόγηση, εκφράζοντας παράλληλα την αντίθεση του με την αύξηση της φορολογίας των αγροτών.