Μετά τον Μητσοτάκη και ο Τζιτζικώστας αμφισβητεί τα περί στήριξης Καραμανλή σε Μεϊμαράκη

"Οι διαρροές κάνουν κακό στην παράταξη"

Μετά τον Μητσοτάκη και ο Τζιτζικώστας αμφισβητεί τα περί στήριξης Καραμανλή σε Μεϊμαράκη

​Μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ο Απόστολος Τζιτζικώστας αμφισβήτησε τις διαρροές που υπήρξαν ότι ο Κώστας Καραμανλής στηρίζει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ.Τζιτζικώστας τόνισε ότι κατά την άποψή του δεν υπάρχει τέτοια θέση του πρώην πρωθυπουργού, εκτιμώντας ότι αυτού του είδους οι διαρροές κάνουν κακό στην παράταξη.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν θα υπάρξει απολύτως κανένα θέμα ενότητας της ΝΔ, οποίος κι αν εκλέγει πρόεδρος, λέγοντας πως η παράταξη θα συνεχίσει ενωμένη.

Αν και όπως είπε η ενότητα είναι το άλφα και το ωμέγα για την παράταξη, ωστόσο υπάρχουν και άλλα θέματα, όπως η διεύρυνση του κόμματος. «Η ΝΔ πρέπει να ξαναμιλήσει στους πολίτες», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ.Τζιτζικώστας διέψευσε τις φήμες ότι τον στηρίζει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, λέγοντας ότι δεν έχει κανένα μηχανισμό να τον στηρίζει. Ο ίδιος υποστήριξε μάλιστα ότι η δική του υποψηφιότητα έχει λάβει την περισσότερη κριτική.

Σύμφωνα με τον κ.Τζιτζικώστα, είναι σημαντική η διαδικασία εκλογής π��οέδρου της ΝΔ γιατί θα αναδείξει τον άνθρωπο που θα αναμετρηθεί σε λίγους μήνες με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ επιτέθηκε στην κυβέρνηση, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ για υπερφορολόγηση, εκφράζοντας παράλληλα την αντίθεση του με την αύξηση της φορολογίας των αγροτών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top