Αντέδρασαν ΚΚΕ και Ζωή για την επιχείρηση-σκούπα στην Ειδομένη

Επίθεση και αιχμές στην κυβέρνηση

Αντέδρασαν ΚΚΕ και Ζωή για την επιχείρηση-σκούπα στην Ειδομένη

​Την αντίδραση του ΚΚΕ και της πρώην προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου προκάλεσε η επιχείρηση απομάκρυνσης των μεταναστών και των προσφύγων στην Ειδομένη.

«Επιχείρηση - σκούπα εναντίον προσφύγων, προσαγωγές δημοσιογράφων και φωτογράφων. Εν όψει της αυριανής ημέρας ανθρωπίνων δικαιωμάτων;», διερωτήθηκε το στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας, με δύο tweets ένα γραμμένο στα Ελληνικά και στα Αγγλικά.

zoi.jpg

ΚΚΕ: Απαράδεκτα τα μέτρα καταστολής στην Ειδομένη

«Ο εγκλωβισμός των απελπισμένων προσφύγων και μεταναστών στη χώρα μας δεν αντιμετωπίζεται με απαράδεκτα μέτρα καταστολής, όπως έγινε σήμερα στην Ειδομένη», σημείωσε το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ.

«Πολύ περισσότερο που η κυβέρνηση στήριξε και υλοποιεί τις αποφάσεις της ΕΕ, σύμφωνα με τις οποίες οι περισσότεροι πρόσφυγες και μετανάστες, που δεν θα θεωρούνται χρήσιμοι για το κεφάλαιο, είτε θα παραμένουν εγκλωβισμένοι στη χώρα μας, στα λεγόμενα hot spots είτε θα αντιμετωπίζουν την καταστολή και της Frontex, στην οποία η κυβέρνηση ουσιαστικά αναθέτει τη φύλαξη των συνόρων» πρόσθεσε σε ανακοίνωση του ο Περισσός.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top