Τσακαλώτος: Η εφαρμογή του μνημο��ίου είναι σε καλό δρόμο!

«Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά που κάνουμε όλους αυτούς τους μήνες»

Τσακαλώτος: Η εφαρμογή του μνημονίου είναι σε καλό δρόμο!
Tην εκτίμηση ότι το ελληνικό πρόγραμμα βρίσκεται «σε καλό δρόμο» εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος προσερχόμενος στο Ecofin στις Βρυξέλλες.
Ο υπουργός Οικονομικών σημείωσε ότι στο χθεσινό Eurogroup συζητήθηκε το ελληνικό ζήτημα και συγκεκριμένα η πρόοδος που έχει σημειωθεί ως προς τα προαπαιτούμενα, αλλά και όσα θα πρέπει να γίνουν πριν από τα Χριστούγεννα.
«Ολοένα και λιγότερος χρόνος απαιτείται για το ελληνικό ζήτημα, το οποίο εκλαμβάνω ως καλό σημάδι» τόνισε ο κ. Τσακαλώτος και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι το πρόγραμμα είναι σε καλό δρόμο και θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά που κάνουμε αυτούς τους τελευταίους μήνες».
Σειρά επαφών στις Βρυξέλλες
Ο κ. Τσακαλώτος θα έχει το απόγευμα στο Ευρωκοινοβούλιο συναντήσεις με:
- Τον πρόεδρο της ECON (Επιτροπή Οικονομικής και Νομισματικής Πολιτικής) Roberto Gualtieri.
- Τα μέλη της ECON από την Ομάδα των Πρασίνων και από την Ευρωπαϊκή Ενωτική Αριστερά (ξεχωριστές συναντήσεις).
Ο Υπουργός, επίσης, θα συναντηθεί με την Gabriele Zimmer, πρόεδρο της Συνομοσπονδιακής Ομάδας της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς/Αριστερά των Πρασίνων των Βορείων Χωρών (GUE/NGL), τη Maria João Rodrigues από την Ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών και την Sylvie Goulard από την Ομάδα της Συμμαχίας Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη.
Τέλος, ο υπουργός Οικονομικών θα μιλήσει στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς - Βόρεια Πράσινη Αριστερά (GUE/NGL).
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top