Λεβέντης: Αυτή η κυβέρνηση πολύ σύντομα θα καταρρεύσει

"Δύο φορές κόντεψα να κοιμηθώ στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών"

Λεβέντης: Αυτή η κυβέρνηση πολύ σύντομα θα καταρρεύσει

Την άποψη ότι ο χρόνος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τελειώνει εξέφρασε στην εκπομπή του Star Channel «στον ενικό» με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

«Αυτή η κυβέρνηση πολύ σύντομα θα καταρρεύσει. Με πασαλείμματα προσπαθεί να την κρατήσει ο Τσίπρας» είπε χαρακτηριστικά, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ίδιος δεν θα ήθελε να είναι το στήριγμα μιας κυβέρνησης που πέφτει .

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε ήταν πρόθεσή του να ενταχθεί στην κυβέρνηση, ενώ διαβεβαίωσε ότι η Ένωση Κεντρώων προτάσσει μόνο το συμφέρον της χώρας.

«Και το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι και η Ν.Δ. ψήφισαν το μνημόνιο και επομένως, δεν καταλαβαίνω γιατί οι αμαρτίες της χώρας πέφτουν στους ώμους μου» πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ο ίδιος επανέλαβε την πρότασή του για οικουμενική κυβέρνηση, με τη συμμετοχή και της Ν.Δ., ενώ διευκρίνισε ότι δεν τον ενοχλεί εάν παραμείνει πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας. «Δεν έχω στόχο να παραμερίσω από την πρωθυπουργία τον κ. Τσίπρα» είπε χαρακτηριστικά.

Εμφανίστηκε πρόθυμος να κάνει δημόσιο διάλογο με τον Αλέξη Τσίπρα, αν και, όπως είπε, ο τελευταίος «ψεύδεται» όταν λέει ότι πως δεν θα κόψει συντάξεις. «Τότε τι θέλει τι συναίνεση;» διερωτήθηκε ο κ.Λεβέντης, λέγοντας πως «ο Τσίπρας είναι ο διάδοχος του ...ΠΑΣΟΚ»

Ο κ.Λεβέντης χαρακτήρισε «χρήσιμο ��ργαλείο» το περιουσιολόγιο για τις φορολογικές αρχές ,αλλά παραδέχτηκε ότι είναι σαν την "πυρηνική ενέργεια", αν λειτουργήσει για την επιβολή περισσότερων φόρων στους Έλληνες.

Μιλώντας για τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο κ.Λεβέντης είπε ότι ο Πάνος Καμμένος είναι φίλος του, αλλά τόνισε πως «οι συμπεριφορές του είναι ακροδεξιές».

Αναφερόμενος στην τελευταία σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ο κ.Λεβέντης αποκάλυψε ότι σε κάποιες στιγμές κόντεψε να τον πάρει ο ύπνος .

«Δύο φορές παραλίγο να κοιμηθώ στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε ένα απόσπασμα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top