Κυριάκος Μητσοτάκης: «Χρεοκοπ��μένο κόμμα η Νέα Δημοκρατία»

Αναγνώρισε ξανά πως η ΝΔ δεν μπορεί να κυβερνήσει και τόνισε ότι θα δείξει το δείγμα γραφής του από την πρώτη μέρα

​Ότι είναι αισιόδοξος για τις επερχόμενες εκλογές της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως η καλύτερη δημοσκόπηση είναι ο κόσμος:

«Δεν πιστεύω καμία δημοσκόπηση, πόσω μάλλον όταν δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε ποιο θα είναι το εκλογικό σώμα που θα έρθει να ψηφίσει. Οι εταιρίες που διεξάγουν αυτές τις δημοσκοπήσεις εγώ προσωπικά δεν τις έχω ξανακούσει ποτέ μου. Η καλύτερη δημοσκόπηση είναι αυτή που κάνω καθημερινά σε συγκεντρώσεις και σε συναντήσεις με φίλους της ΝΔ. Βλέπω ότι η υποψηφιότητα μου έχει μια πολύ καλή δυναμική, από εκεί και πέρα η τελική μέτρηση θα γίνει στις 20 Δεκεμβρίου. Είμαι απολύτος βέβαιος πως θα είμαι στον 2ο γύρο. Τότε θα κάνουμε και το ταμείο».

Στη συνέχεια, σχολιάζοντας την δήλωση που είχε κάνει ότι «η Νέα Δημοκρατία δεν είναι έτοιμη να κυβερνήσει» είπε:

«Για να γίνει η ΝΔ μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, πρέπει να αλλάξουν πρόσωπα, να προχωρήσουμε σε μια γενναία αναδιάρθρωση, και σε ένα επανιδρυτικό συνέδριο με σημαντικές καταστατικές αλλαγές. Εγώ πιστεύω ότι η ΝΔ είναι ένα κουρασμένο, γερασμένο κόμμα το οποίο δεν επικοινωνεί πια με την κοινωνία και δεν μπορεί να κυβερνήσει καλά. Δεν αρκεί να κερδίζουμε εκλογές. Η ΝΔ δεν καρπώνεται το πολιτικό όφελος της απαξίωσης του κυρίου Τσίπρα, για έναν πολύ απλό λόγο. Έχει απωλέσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας».

Τέλος, ξεκαθάρισε πως «το δείγμα γραφής σε περίπτωση που εκλεγώ Πρόεδρος, θα το δείξω από την πρώτ�� μέρα. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω να παραλάβω στην Συγγρού. Θεωρώ ότι δεν είναι δυνατόν για ένα περίπου χρεοκοπημένο κόμμα να εξακολουθεί να βρίσκεται σε ένα πολύ ακριβό κτίριο και να πληρώνει 90.000 ευρώ ενοίκιο το μήνα. Θα πάει σε ένα πολύ πιο φτηνό κτίριο. Όχι στην Ρηγίλλης. Δεν κοιτάμε πίσω!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top