Φλαμπουράρης: Θα κυβερνάμε μέχρι το... 1919! - «Ευτυχισμένο το 1920 κυρ Αλέκο» σχολίασαν!

100 χρόνια πίσω μας "γύρισε" ο υπουργός - Σχόλια στο καφενείο της Βουλής

Μπορεί όλος ο πλανήτης να μετρά αντίστροφα προκειμένου να υποδεχτεί το 2016, ωστόσο για τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη ζούμε ακόμη στον προηγούμενο αιώνα, και για την ακρίβεια κάπου στο 1900! Αυτό φανερώνει η δήλωση που έκανε το Σάββατο στην Βουλή, πως η κυβέρνηση του έχει στόχο να κυβερνά μέχρι το ...1919!

«Η κυβέρνηση μας έχει πραγματικά την διάθεση και την δυνατότητα να κυβερνήσει για τα υπόλοιπα χρόνια μέχρι το... 1919» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Φλαμπουράρης, ξεκαθαρίζοντας ότι ποτέ δεν ζήτησε συναίνεση, αλλά ειλικρινή διάλογο για τα κρίσιμα θέματα του τόπου!

Ο υπουργός Επικρατείας, -όπως καταλάβατε - μπερδεύτηκε και αντί να πει... 2019 μας γύρισε 100 χρόνια πίσω!

Λίγο η… κούραση, λίγο η πίεση, λίγο τα σκληρά μέτρα που έρχονται, δεν ήθελε και πολύ να βρεθεί «εκτός τόπου και χρόνου»! Οι περισσότεροι φορολογούμενοι το παθαίνουν άλλωστε πολύ συχνά, κάθε φορά που έρχεται και ένα νέο χαράτσι από την εφορία!

Η ατάκα του κ.Φλαμπουράρη σχολιάστηκε στο καφενείο της Βουλής! Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ένας βουλευτής της ΝΔ, φέρεται να είπε «Άντε κυρ- Αλέκο και ευτυχισμένο το 1920!!! », όταν άκουσε το στιγμιότυπο από την Βουλή στην τηλεόραση!

ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top