Με ένα «ανέκδοτο» σχολίασε ο Νίκος Χατζηνικολάου την ομιλία Τσίπρα στην ΚΟ!

Οι τρεις φάκελοι και η κρίσιμη στιγμή των αποφάσεων για τον πρωθυπουργό

Με ένα ανέκδοτο ξεκίνησε ο Νίκος Χατζηνικολάου το σχόλιο του στο κεντρικό δελτίο του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ένα πρωθυπουργός αποχωρεί και αφήνει στον επόμενο που τον διαδέχεται τρεις φακέλους. “Αν έρθεις σε δυσκολία, να ανοίξεις αυτούς τους φακέλους” του λέει. Ανοίγει, λοιπόν, τον πρώτο φάκελο και βλέπει: “Είσαι σε πρόβλημα; Ρίξ’ τα σε μένα”. Βγαίνει λοιπόν και τα ρίχνει στον προηγούμενο, μιλά για καμένη γη, λέει τι παρέλαβε κλπ και ξεφεύγει από την κρίση. Μετά από λίγο καιρό προκύπτει νέο πρόβλημα. Ανοίγει τον δεύτερο φάκελο. Του γράφει “ρίξ’ τα στη διαπλοκή, τη διαφθορά και στα ΜΜΕ”. Τα ρίχνει λοιπόν στη διαπλοκή, τη διαφθορά και τα ΜΜΕ και ξεπερνά και το δεύτερο πρόβλημα. Στο τρίτο πρόβλημα ανοίγει το φάκελο γεμάτος αγωνία να δει ποια λύση του προτείνεται αυτή τη φορά και διαβάζει: “Ετοίμασε τους ίδιους τρεις φακέλους και άφησέ τους στον επόμενο”» είπε ο εκδότης των Real News και «Αγορά».

Όπως τόνισε ο ίδιος, ο κ. Τσίπρας έχει χρησιμοποιήσει και τους δύο φακέλους μέσα σε σύντομο χρόνο: «Έχει χρησιμοποιήσει και την επίκληση της καμένης γης, χρησιμοποιεί τώρα και τα ΜΜΕ που τον πολεμούν. Νομίζω ότι πλησιάζει και ο τρίτος φάκελος εάν δεν βρεθούν σύντομα πραγματικές λύσεις στα προβλήματα. Και η πραγματική λύση στα προβλήματα είναι να υπάρξει επιτέλους το παράλληλο πρόγραμμα που παρουσίαζε στις προεκλογικές του εξαγγελίες που δεν είδαμε ποτέ. Ένα εθνικό σχέδιο για να μεγαλώσει η πίτα. Μόνο έτσι θα μπορέσει η χώρα να ξεπεράσει τις πολύ μεγάλες δυσκολίες».

Αναφερόμενος στη συνέχεια στο ασφαλιστικό, ο κ. Χατζηνικολάου επεσήμανε πως δεν επιλύεται με τη διαρκή μείωση των συντάξεων και την ισοπέδωση των πάντων προς τα κάτω αλλά αντίθεται επιλύεται «με σχέδιο ανάπτυξης, με το να υπάρξουν περισσότερες δουλειές και περισσότερες εισφορές που θα κατευθυνθούν από τους εργαζόμενους στα ασφαλιστικά ταμεία».

«Νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να είναι τώρα το μέλημα του πρωθυπουργού εάν δεν θέλει σύντομα να φτάσει στον τρίτο φάκελο» κατέληξε ο κ. Χατζηνικολάου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top