Επικοινωνία Τσίπρα με πολιτικούς αρχηγούς - Αύριο στις 12 η το συμβούλιο

Η αντιπολίτευση τον κατηγορεί ότι αναζητά... σωσίβιο για το ασφαλιστικό - Πρώτη ανάρτηση: 11.10

Επικοινωνία Τσίπρα με πολιτικούς αρχηγούς - Αύριο στις 12 η το συμβούλιο

Για τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου κλείδωσε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, με θέματα το προσφυγικό και το ασφαλιστικό.

Ο Αλέξης Τσίπρας άρχισε από νωρίς το πρωί τα τηλέφωνα στους πολιτικούς αρχηγούς ξεκινώντας από τον πρόεδρο της ΝΔ Γιάννη Πλακιωτάκη.

Ήδη, πάντως, το ΚΚΕ έχει απαντήσει αρνητικά από χθες, ενώ με καχυποψία αντιμετωπίζουν τη σύγκληση του συμβουλίου το Ποτάμι, το ΠΑΣΟΚ και η Ένωση Κεντρώων υποστηρίζοντας ότι ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ αναζητούν… σωσίβιο ενόψει ασφαλιστικού.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά στην τηλεφωνική επικοινωνία της με τον κ. Τσίπρα εξέφρασε τη διαφωνία της με τη συμπερίληψη του ασφαλιστικού στην ατζέντα του συμβουλίου.

«Θα μπορούσε να γίνει προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση ή να καταθέσεις τις προτάσεις της κυβέρνησης στην ΟΚΕ ή να μας καλέσεις και να μας ενημερώσεις γι' αυτές» φέρεται να είπε η κ. Γεννηματά, σύμφωνα με κύκλους του ΠΑΣΟΚ.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης αρκέστηκε στο να απαντήσει θετικά στην πρόσκληση του κ. Τσίπρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top