Μητσοτάκης: «Αν ο Τσίπρας ψάχνει συνενόχους στη διάλυση του ασφαλιστικού να ψάξει αλλού»

Θετικός σε διάλογο για τα θέματα εξωτερικής πολιτικής

Μητσοτάκης: «Αν ο Τσίπρας ψάχνει συνενόχους στη διάλυση του ασφαλιστικού να ψάξει αλλού»

​«Πόρτα» έριξε ο Κ. Μητσοτάκης στον Α. Τσίπρα και στην επιδίωξή του να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ των κομμάτων για το ασφαλιστικό.

«Ακόμα ηχούν στα αυτιά μου οι προεκλογικές βαρύγδουπες δηλώσεις του πρωθυπουργού “ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν”. Αναρωτιέμαι τι ήταν αυτό που έκανε τον κ. Τσίπρα να ανακαλύψει τώρα την αξία της συναίνεσης όταν γνωρίζει ότι η ΝΔ βρίσκεται σε μια ιδιαίτερη περίοδο με έναν μεταβατικό πρόεδρο που έχει χρέος μόνο να διενεργήσει εκλογές», είπε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε με νόημα:

«Αν ο κ. Τσίπρας ψάχνει συνενόχους στη διάλυση του ασφαλιστικού να ψάξει αλλού».

Πάντως, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ φάνηκε θετικός για συνεννόηση σε θέματα εξωτερική πολιτικής, στα οποία όπως είπε «δεν χωρούν χωριστές κομματικές γραμμές».

«Το ασφαλιστικό είναι ένα ανοιχτό ζήτημα μηνών και πιστεύω ότι δεν θα ψηφιστεί μέχρι τα Χριστούγεννα. Ο κ. Τσίπρας επιθυμεί να αποκομίσει τακτικά οφέλη αναδεικνύοντας το εσωτερικό πρόβλημα της Νέας Δημοκρατίας. Δεν θα του κάνουμε τη χάρη», συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης, υπογραμμίζοντας ότι ο προσθέτει ο κ. Πλακιωτάκης θα προσέλθει στο Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών όμως δεν έχει την πολιτική εξουσιοδότηση να πάρει κάποια απόφαση για τη Νέα Δημοκρατία.

Όπως ανέφερε τις όποιες αποφάσεις θα τις λάβει η Κοινοβουλευτική Ομάδα και τόνισε:

«Συνένοχοι στην ανικανότητα του κ. Τσίπρα δεν θα γίνουμε».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top