Δήλωση ΒΟΜΒΑ Παπαμιμίκου: Μπορεί να υπήρξε σαμποτάζ - Δεν έχω καβαλήσει το καλάμι

"Είχαμε διαβεβαιώσεις ότι όλα θα πάνε καλά.Όλα άλλαξαν το βράδυ του Σαββάτου”

Δήλωση ΒΟΜΒΑ Παπαμιμίκου: Μπορεί να υπήρξε σαμποτάζ - Δεν έχω καβαλήσει το καλάμι

​Μια δήλωση ΒΟΜΒΑ έκανε το βράδυ της Τετάρτης λίγες ώρες μετά την παραίτηση του από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του Κόμματος ο γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμικός.

«Μπορεί να υπήρξε σαμποτάζ… Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά… τα αφήνω όλα ανοιχτά» δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων του Mega, ο κ.Παπαμιμίκος, σχολιάζοντας την αναβολή των εσωκομματικών εκλογών .

«Θα αποφανθεί η δικαιοσύνη… ας κάνουν λίγο υπομονή» είπε με νόημα για το φιάσκο των εκλογών.

«Είχαμε διαβεβαιώσεις από την εταιρεία ότι όλα θα πάνε καλά» τόνισε ο κ.Παπαμιμίκος, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι ο ίδιος δεν γνώριζε προσωπικά την εταιρεία.

«Ακολουθήσαμε βήμα βήμα ότι μας έλεγε (σσ η εταιρεία). Μάλιστα, πέντε μέρες πριν τις εκλογές μας έκαναν παρουσίαση και ήταν όλα μια χαρά. Δούλεψε κανονικά το σύστημα» αποκάλυψε ο κ.Παπαμιμίκος, επισημαίνοντας ότι όλα άλλαξαν λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες.

«Το Σάββατο το βράδυ ξαφνικά ενημερώθηκα ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το λογισμικό. Και μπορεί αυτό ο καθένας να το δει από τα πρακτικά των συνεδριάσεων» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Παπαμιμίκος, λέγοντας πως ο ίδιος δεν γνώριζε αν συνεργαζόταν η συγκεκριμένη εταιρεία με την κυβέρνηση της ΝΔ.

Όπως τόνισε ο ίδιος, αυτή την ώρα «προέχει η ενότητα».

Στα ερώτημα για την απόφαση του να δηλώσει «κώλυμα», ο ίδιος τόνισε «δεν έχω καβαλήσει το καλάμι, δεν έχω γαντζωθεί σε καρέκλες. Εγώ λειτούργησα θεσμικά, δεν μπορούσα να αφήσω ακέφαλο το κόμμα».

Δείτε επίσης:

Ανδρέας Παπαμιμίκος: Ποιος είναι ο άνθρωπος που έβαλε «φωτιά» στη Νέα Δημοκρατία

Πώς «καπέλωσαν» τον παρ’ ολίγον… πρόεδρο Παπαμιμίκο!

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top