Καταδικάζουν την επίθεση στον ΣΕΒ και ζητούν συλλήψεις τα κόμματα της αντιπολίτευσης

«Τέτοιες ενέργειες πλήττουν την εικόνα της χώρας» επισημαίνει η Νέα Δημοκρατία-Πρώτη ανάρτηση:10:53

Την απερίφραστη καταδίκη τους για την βομβιστική επίθεση στα γραφεία του ΣΕΒ εξέφρασαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απερίφραστα την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία του ΣΕΒ» αναφέρει η Συγγρού, τονίζοντας πως τέτοιες ενέργειες πλήττουν την εικόνα της χώρας και τα πραγματικά συμφέροντα των Ελλήνων».

Παράλληλα, η ΝΔ καλεί την κυβέρνηση «να εντείνει τις προσπάθειες για τον εντοπισμό και την δίωξη των δραστών».

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την τρομοκρατική επίθεση εναντίον των γραφείων του ΣΕΒ. Η προστασία της δημόσιας ασφάλειας από τους εχθρούς της Δημοκρατίας και της κοινωνίας πρέπει να είναι βασική προτεραιότητα για την κυβέρνηση, η οποία πρέπει να κινηθεί με αποφασιστικότητα και ταχύτητα για τη σύλληψη των δραστών. Οι δυνάμεις της αποσταθεροποίησης πρέπει να απομονωθούν στις ιδιαίτερα κρίσιμες στιγμές που περνάει ο τόπος» αναφέρει, εξάλλου, το ΠΑΣΟΚ.

Το ΚΚΕ καταδικάζει τη βομβιστική επίθεση στα γραφεία του ΣΕΒ και αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση: «Σήμερα, που απαιτείται να υπάρξει η οργανωμένη πάλη του λαού ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης και κεφαλαίου, τέτοιες προβοκατόρικες ενέργειες ρίχνουν "νερό στο μύλο" όσων θέλουν να συκοφαντήσουν το εργατικό λαϊκό κίνημα, να βάλουν εμπόδια στην ανάπτυξή του και να υλοποιήσουν νέα μέτρα αυταρχισμού και καταστολής».

To Ποτάμι, τέλος, υπογραμμίζει ότι «ευθύνη των πολιτικών δυνάμεων σε αυτή την πολύ δύσκολη εσωτερική και διεθνή συγκυρία, είναι να συμβάλλουν ώστε να υπάρξει κλίμα ομαλότητας, να εξαλειφθούν φαινόμενα βίας και να απομονωθούν στην κοινωνία εκείνοι που καλούν σε βίαιες συμπεριφορές» και ζητά τη σύλληψη των δραστών.

Και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταδικάζουν την επίθεση βομβιστική επίθεση στα γραφεία του ΣΕΒ, διά της εκπροσώπου τους, Μαρίνας Χρυσοβελώνη. «Η απειλή της τρομοκρατίας δεν πρέπει να επηρεάσει τους πυλώνες μιας ελεύθερης και δημοκρατικής κοινωνίας, η οποία επιβάλλεται να μείνει ενωμένη απέναντι στους τρομοκράτες και σε όλους εκείνους που προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα μας», τονίζει η κα Χρυσοβελώνη.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top