Μεταναστεύει στο Λονδίνο ή μένει Ελλάδα ο Σακελλαρίδης; Όλη η αλήθεια για το μέλλον του

Τα σενάρια για το εξωτερικό και οι πληροφορίες για επιστροφή στο πατρικό του

Μεταναστεύει στο Λονδίνο ή μένει Ελλάδα ο Σακελλαρίδης; Όλη η αλήθεια για το μέλλον του

Η παραίτηση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έπεσε σαν ΒΟΜΒΑ! Κανείς δεν περίμενε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος να τα βροντήξει και να φύγει, εγκαταλείποντας τον άλλοτε κολλητό του Αλέξη Τσίπρα αλλά και την κεντρική πολιτική σκηνή.

sakellaridis.jpg

Πολύ γρήγορα τα σενάρια για το μέλλον του κυρίου Σακελλαρίδη άρχισαν να φουντώνουν, με κάποια δημοσιεύματα να θέλουν τον πρώην υπουργό να ρίχνει μαύρη πέτρα πίσω του, μεταναστεύοντας στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στο City του Λονδίνου για να εργαστεί ως οικονομολόγος!

Κάποιοι άλλοι διέρρευσαν ότι ο κύριος Σακελλαρίδης, μπουχτισμένος από όλους και όλα, επιστρέφει στα πάτρια εδάφη για να πάρει λίγο νησιώτικο αέρα, λέγοντας πως ο πρώην υπουργός σαλπάρει για Νίσυρο, τον τόπο δηλαδή καταγωγής του.

Που είναι η αλήθεια και που το ψέμα;

mediadefaultimagessakellaridis.jpg

Άνθρωποι που ξέρουν καλά τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο αποκάλυψαν στο star.gr τα σχέδια του κ.Σακελλαρίδη.

«Ο Γαβριήλ είναι στην Αθήνα και στην Αθήνα θα μείνει» τονίζουν, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει θέμα περί μετακόμισης στο εξωτερικό ή κάπου αλλού.

«Δεν πάει πουθενά ο Γαβριήλ» λένε με νόημα, βάζοντας τέλος στα παραπάνω σενάρια.

Μπορεί ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος να έκλεισε τις πόρτες του Μαξίμου και της Βουλής, ωστόσο με τις σπουδές, την προϋπηρεσία και την ηλικία που έχει, το σίγουρο είναι ότι θα ανοίξουν νέες προοπτικές για εκείνον.

Ένα mini βιογραφικό!

IMG_4465.jpg

Ο κ.Σακελλαρίδης σπούδασε στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στα οικονομικά στη Νέα Σχολή της Νέας Υόρκης. Έχει εργαστεί ως οικονομολόγος με σύμβαση σε ιδιωτικές εταιρείες και για πανεπιστημιακές μελέτες και είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Νίκος Πουλαντζάς .Από τον Ιανουάριο 2015 μέχρι τον Ιούλιο 2015 ήταν υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος της πρώτης κυβέρνησης Τσίπρα, ενώ ήταν και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Αθηνών. Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 ο κ.Σακελλαρίδης εξελέγη για δεύτερη φορά βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Πρωτοέγινε γνωστός ως υποψήφιος του κόμματος του για τη δημαρχία στην Αθήνα στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014.

Επιμέλεια Άννα Σταματιάδου

Δείτε επίσης:

Τσίπρας-Σακελλαρίδης: Γυρίζουν σελίδα στην φιλία τους-Το παρασκήνιο της παραίτησης

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top