«Ισοπεδώνει» τον Τσίπρα o Αλαβάνος: Τερατογένεση η κυβέρνηση του-Να φύγει με πίσσα και πούπουλα

Kατά τη διάρκεια της συνδιάσκεψης της Λαϊκής Ενότητας

«Ισοπεδώνει» τον Τσίπρα o Αλαβάνος: Τερατογένεση η κυβέρνηση του-Να φύγει με πίσσα και πούπουλα

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Αλέκος Αλαβάνος στον χαιρετισμό που απηύθυνε κατά τη διάρκεια της συνδιάσκεψης της Λαϊκής Ενότητας.

Ο άνθρωπος που έβαλε στο "κουρμπέτι" της πολιτικής τον πρωθυπουργό, με τον οποίο τα τελευταία χρόνια δεν έλεγε ούτε καλημέρα, είπε μεταξύ άλλων πως «αυτή η κυβέρνηση πρέπει κατεπειγόντως να φύγει. Όχι όμως μόνο να φύγει. Να φύγει με πίσσα και πούπουλα, με την ηθική δηλαδή απαξίωση που έφυγαν Παπανδρέου και Σαμαράς».

Ο κ.Αλαβάνος έριξε όμως τα βέλη του και στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. «Η ευθύνη δεν ανήκει μόνο στον Πρωθυπουργό. Είναι ευθύνη όλων όσων ενεργοποιούνται σήμερα μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, πρώτα από όλα των βουλευτών του: καθηγητές Πανεπιστημίου με ηθικολογικά κηρύγματα, συνδικαλιστές με κραυγαλέες αντιμνημονιακές ομιλίες, δημοσιογράφοι με φλογερά γραφτά ενάντια σε κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας, ψηφίζουν σήμερα χωρίς ίχνος αιδούς μνημονιακές ρυθμίσεις χειρότερες από τις προηγούμενες κυβερνήσεις», είπε χαρακτηριστικά.

«Μέσα από την αριστερά, πρέπει να το αποδεχτούμε, έχει γίνει τερατογένεση: Η κυβέρνηση Τσίπρα. Δεν πρόκειται για αριστερή παρένθεση. Πρόκειται για την πιο μαύρη παρένθεση προδοσίας και όνειδους στην ιστορία της Αριστεράς», σημείωσε σε άλλο σημείο ο κ.Αλαβάνος.

Τέλος, ο κ.Αλαβάνος εκτίμησε ότι ο χρόνος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι μετρημένος. «Μη χάνουμε την ελπίδα μας. Οι πολιτικές εξελίξεις είναι ανοιχτές», είπε με νόημα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top