Γιαννάκου στo STAR: Πρέπει να αναληφθεί ευθύνη για όσα έγιναν

Τι σχολιάζει για την πρόταση να αναλάβει την μεταβατική προεδρία του κόμματος

Γιαννάκου στo STAR: Πρέπει να αναληφθεί ευθύνη για όσα έγιναν

Ξεκάθαρη ως προς το ότι πρέπει να αναλάβουν κάποιοι την ευθύνη για το φιάσκο με τη διεξαγωγή των εκλογών της ΝΔ υπήρξε η Μαριέττα Γιαννάκου.

«Πρέπει να αναληφθεί κάποια ευθύνη, διότι η δημοκρατία δεν μπορεί να περπατήσει χωρίς την ατομική ευθύνη και τη συλλογική δράση. Υπάρχουν σοβαρές ευθύνες από όλους. Πρέπει να παραιτηθούν πρόσωπα, δεν μπορεί να μείνει χωρίς πατέρα και μητέρα αυτό το λάθος» ξεκαθάρισε το στέλεχος της ΝΔ και πρώην υπουργός στο STAR και την εκπομπή Live U.

Η κα Γιαννάκου τόνισε πως διατηρεί επιφυλάξεις για την πρόταση του κ. Μητσοτάκη για να γίνει η ίδια μεταβατική πρόεδρος της ΝΔ τονίζοντας ότι για να συμφωνήσει σε κάτι τέτοιο «θα πρέπε�� να συμφωνούν και οι υπόλοιποι υποψήφιοι αλλά και τα όργανα του κόμματος».

Η πρώην υπουργός είπε με αιχμές πως η ΝΔ «βρίσκεται γενικά σε δυσχερή θέση και έχουν παρατηρηθεί παρακμιακά φαινόμενα στο κόμμα», ενώ υποστήριξε πως δεν μπορεί η ΚΕΦΕ «να αποτελείται από ανθρώπους που ο καθένας τους δείχνει φανερά την προτίμησή του».

Τέλος, υπογράμμισε πως δεν φοβάται διάσπαση στη ΝΔ αλλά τόνισε πως φοβάται «τις τριβές για λόγους προσωπικών φιλοδοξιών».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top